“A” TÝM | REGIONÁLNÍ SEMIFINÁLE | POHÁR SFČR | SEZONA 2024/2025

NEDĚLE | 26.05. | 18:30 | MSH ML. BOLESLAV

 

Po další čtyřtýdenní odmlce se Liberec znovu ukázal na futsalové palubovce. Odcestoval opět na mladoboleslavskou půdu, kde ho v semifinále regionální skupiny čekal tým z OP – FC Sporting Mladá Boleslav, jenž na své cestě vyřadil druholigové Tiradores Ústí n. Labem a TJ Oldřichov. Liberečtí nejprve vyřadili TJ Proboštov a následně druholigové Malibu Ml. Boleslav !

Utkání mělo dle papírových předpokladů očekávaný průběh. Skóre otevřel hned v první minutě VOJTĚCH NOVOTNÝ po pohledné kombinaci s Kubou Žočkem. FTZS stihl do poločasu nastřílet dalších 9 branek. Po změně stran se prosadil také domácí Sporting, který korigoval na 1:10. Liberec hrál s chutí, čemuž nasvědčuje i konečné skóre 1:18 !!!

V Severočeské sestavě se objevily 2 potenciální posily pro další ligový ročník a dařilo se jim náramně. 4 branky si na své konto připsal levonohý BULEJKO a 2x rozvlnil síť také FILIP HORVÁTH !!!

Liberec je tak prvním účastníkem finále, který se střetne s vítězem utkání FT Jokers Česká Lípa x SK Olympik Mělník.

 

FC Sporting Ml. Boleslav x FTZS Liberec – 1:18 (0:10)

 

Branky
Bulejko 4, Žampa 3, Bína M. 3, Horváth 2, Bína P. 2, Žoček, Notovný, Zounek, Vogt

Asistence
Žoček 3, Bulejko 3, Bína P. 2, Žampa 2, Novotný 2, Zounek 2, Bína M., Vogt, Jerasov

 

 

Ohlas Kobeho Kobakhidzeho (trenér Liberce)

” Zápas jsme odehráli s chutí a podstivě směrem do defenzívy. Soupeř hrál sympaticky a minimálně ten jeden gól si zasloužil. Mimo jiné mě těší výkony nových hráčů, kteří si řekli o své místo v sestavě pro další ligový ročník.“

 

 

ZPĚT