“B” tým | 19. kolo | 2. liga Západ | Sezona 2023/2024

Pátek | 09.02. | 20:30 | SH Gymnázium Sedlčany

 

V pátek ve stejný čas spolu s A-týmem odehrála svůj zápas také rezerva FTZS Liberec. Ta zavítala na svůj poslední venkovní duel a to do Sedlčan, kde se střetla s nováčkem soutěže – Arsenalem Benešov. Razákova družina měla raketový start do soutěže, kdy 9 utkání nepoznala přemožitele. V druhé polovině sezony má tým opačné problémy, které se projevily i v tomto utkání.

Úvod duelu byl vyrovnaný a tomu odpovídal i poločasový výsledek 2:2. Za FTZS se prosadil parádně kapitán RUMLER a vykartovaná posila z A-týmu KUBA DANĚK. Druhý poločas se Liberci nevydařil. Na trefu domácího Kouklíka reagoval ještě DEVÁTÝ, který stav srovnal po parádní asistenci Daňka – 3:3, ale poté to byl už jen soupeř, který trefoval zařízení.

Konečné skóre 6:3 potvrdilo, že se B-tým nenachází v optimálním rozpoložení. I přes tuto negativní bilanci patří rezervě tři kola před koncem 2. ligy Západ 5. místo !!!

 

Arsenal Benešov x FTZS Liberec „B“ – 6:3 (2:2)

 

Sestava
Trhlín – Daněk, Šíma, Gschwentner, Razák, Rumler (K), Patrman, Devátý

 

Branky
Rumler, Devátý, Daněk

Asistence
Daněk

 

 

Ohlas Filipa Razáka (trenér Liberce)

” Nepříznivá série se nám bohužel nepovedla zlomit. Vůbec se nám nedaří navázat na výkony z první poloviny soutěže a tak to bylo i v tomto zápase. Chybí nám lehkost, nápaditost při hře a možná i trošku štěstí při různých odrazech a šancích. Každý z nás si musí sáhnout do svědomí, zda dělá maximum pro to, abychom byli úspěšní.“

Ohlas Lukáše Matouška (hráč Arsenalu)

” Konečně se nám po pěti prohrách v řadě povedlo zvítězit. Poslední zápasy už na nás byla znát nervozita ze špatných výsledků a v tomto utkání nám konečně pomohlo i nějaké to štěstí. Liberec byl velmi kvalitní soupeř, tudíž si tří bodů ceníme o to více.“

 

ZPĚT