“A” tým | 18. kolo | 1. FUTSAL liga | Sezona 2023/2024

Pátek | 09.02. | 20:30 | SH Lokomotiva Plzeň

 

Včerejší den přinesl oba zápasy našich seniorských mužstev. A-tým zavítal v rámci osmnáctého kola nejvyšší soutěže na palubovku favorizované Plzně. Severočeši se svým soupeřem doma padli 2:6 a nedali Interobalu nic zadarmo, což se očekávalo i nyní.

Úvod zápasu bohužel vyšel západočeskému týmu, který se ve 3. minutě 2x prosadil a vnesl do svých řad potřebný klid. Liberec se snažil hrát nebojácně a aktivně, ale bohužel jak je pro Plzeň známo, potrestána byla každá sebemenší chybička v postavení či rozehrávce. První půle dopadla ve prospěch domácích – 4:1.

Druhá dvacetiminutovka probíhala velmi obdobně. Liberec si své šance vytvořil, ale nebyl je schopen přetavit v branky. Za to efektivní Interobal přidal dalších 5 tref a stanovil tak konečné skóre na krutých 9:1.

Svůj první ligový start si přispal juniorský brankář DAVID BOBEK, který s týmem odcestoval jako dvojka. Dalším pozitivním faktem je zdravotní stav Brazilce Davida, který bude již 100% k dispozici pro další ligové utkání !!!

 

SK Interobal Plzeň x FTZS Liberec – 9:1 (4:1)

 

Branky

vlastní

Asistence

x

 

Ohlas Jakuba Žočka (kapitán Liberce)

” Do zápasu jsme vkročili odvážně, snažili jsme se hrát futsal. Bohužel nás soupeř rychle potrestal dvěma góly a vlastně celý zápas jsme prohrávali. Výsledek tomu asi neodpovídá, ale na na hřišti jsme nechali všechno a snažili se hrát kombinačně a něco tvořit. Bohužel takhle kvalitní soupeř potrestá každou chybu. Plzni gratuluji k výhře a my jedeme dál. Kluky i přes nepříznivý výsledek chválím za nasazení a bojovnost.“

Ohlas Gabriela Ricka (hráč Plzně)

” Celé utkání jsme zvládli dobre, a měli jsme ho pod kontrolou. Liberec byl ale velmi aktivní a dost šanci likvidovali golmani. Pro nas to bylo vydařene utkání.“

 

 

ZPĚT