“B” tým | 15. kolo | 2. liga Západ | Sezona 2023/2024

Pátek | 12.01. | 19:30 | SH ZŠ Kunratice, Praha

 

Druhé utkání po Novém roce a druhý soupeř z hlavního města. Rezerva tentokrát zavítala do Kunratic, kde se utkala s pražskými Wizards. V sestavě trenéra Razáka se objevilo hned několik mladíků z kategorie U19 a ti mu ukázali, že se ve druhé nejvyšší soutěži rozhodně neztratí.

Dlouho vyrovnaný poločas rozhodl DOMINIK HOŘÁK, který v 19. minutě využil přesného pasu Dědka – 0:1. Do druhé půle vstoupili hráči Liberce s chutí a byl to kapitán RUMLER, který zvýšil na 2:0. Poté se blýskli mladíčci. Krásnou dělovku pod břevno vyslal NOVÁK a po něm se prosadit ještě KARÁSEK. Na 5:0 zavřel zadní tyč PATRMAN a soupeř se odhodlal ke hře v pěti. Ta mu přinesla 2 branky v závěru. V poslední minutě upravil na konečných 6:2 pro FTZS DOMINIK HOŘÁK, který zasunul míč do prázdné branky !!!

V utkání si odbyli premiéru hned 4 hráči. 3 z kategorie U19 – KARÁSEK, NOVÁK, TOMOV a také nová posila DĚDEK. Všichni tito hráči se na přesvědčivé výhře podíleli velmi dobrými výkony !!!

 

Wizards DDM Praha x FTZS Liberec „B“ – 2:6 (0:1)

 

Sestava
Plechatý T., Trhlín – Patrman, Hořák, Bína P., Rumler P. (K), Dědek, Karásek, Novák V., Plechatý L., Tomov

 

Branky
Hořák 2, Patrman, Rumler P., Karásek, Novák V.

Asistence
Hořák, Plechatý T., Bína P., Rumler P., Dědek

 

 

Ohlas Dominika Hořáka (hráč Liberce)

” V první půli to bylo s Wizards velice vyrovnané a bylo to o prvním vstřeleném gólu. Do druhého poločasu jsme pak mohli vstoupit s chladnější hlavou. Nemohli jsme si představovat lepší vstup do druhé půle. Chtěli jsme odskočit druhou brankou, ale nečekali jsme, že se nám to podaří tak brzy. Potom již bylo utkání docela v naší režii. Klobouk dolů před celým týmem za to, jak jsme bránili. To bylo rozhodující.“

Ohlas Michala Hlouška (hráč Wizards)

” V pátek jsme se utkali s rezervou Liberce. I když první poločas nabídl kvalitní futsal a minimální chyby, klíčové momenty přišly v závěru prvního a začátku druhého poločasu. Nešťastná přihrávka zahájila rychlý kontr Liberce, který se po krásné střele Hořáka ujal vedení. Druhá chyba na začátku druhé půle dodala Liberci potřebný klid, který si udrželi až do konce. Powerplay, břevna, pohledné akce, tvrdé souboje i desetimetrový kop – všechny tyto prvky byly součástí tohoto střetnutí, kdy na konci slavili hosté 3 body.“

 

ZPĚT