“A” tým – 14. kolo | 1. FUTSAL liga – Sezona 2023/2024

Neděle – 14.01. – 19:30 – SH Dukly Liberec

 

Další duel ze série domácích střetnutí se odehrál včera ve SH Dukly Liberec, kam zavítal klub z Kadaně, Iternational. Pro diváka oddíl známý z loňské sezony jako TJ Spartak Perštejn. Liberečtí měli včerejšímu soupeři rozhodně co vracet. V prvním vzájemném duelu padli svěřenci trenéra Vrabce 3:8 a tak bylo o motivaci postaráno.

Soupeř bez brazilských akvizic přistoupil k utkání s jasnou taktikou. Odpočívat ve hře v pěti a doufat, že netrpěliví domácí tuto hru neubrání. Opak byl ale pravdou. Liberec byl na tento způsob hry velmi dobře nachystán. Soupeři dovolil pouze pár ojedinělých akcí a po celých 40 minut diktoval tempo hry. Skóre otevřel ve 14. minutě chytrou ranou JELÍNEK a tím otevřel na Dukle střelnici. Trefovali se Brazilci ve službách FTZS. 2x se radovala nová posila RODRIGUES. Jednou procedil Klečku ALLANZIN. Branku si připsal kapitán ŽOČEK. Chyby ve střídání brankářů využil VYČÍTAL a v neposlední řadě si nádhernou branku přes celé hřiště připsal brankář VOGT. Kadaň rozvlnila síť pouze jednu a to na 4:1 ze sálovek Saláka.

Liberec tak zvládl důležitý domácí zápas, dotáhl se v tabulce na své konkurenty a může se tak v poklidu připravovat na další duel proti Olomouci !!!

 

FTZS Liberec x International FC Kadaň – 7:1 (2:0)

 

Branky
David 2, Jelínek, Allanzin, Vogt, Žoček, Vyčítal

Asistence
Žampa, Allanzin, Jelínek, Bína M., Vik

 

Ohlas Dominika Vogta (brankář Liberce)

” Jsem spokojený s výkonem všech, co dnes byli na hřišti. Byli jsme kvalitně připravení. Proti Chomutovu jsme se trápili v zakončení, ale dnes jsme to napravili víc než dobře. Jsem na kluky pyšný, že jsme to dnes zvládli.“

Ohlas Jaroslava Holmana (hráč Kadaně)

” Dnes jsme vsadili na power-play, na kterou jsme trénovali. Bohužel nám v utkání nevycházela a z Liberce jsme odjeli s nulovým bodovým ziskem.“

 

 

ZPĚT