“B” tým – 14. kolo | 2. liga Západ – Sezona 2023/2024

Neděle – 07.01. – 19:30 – SH Harcov, Liberec

 

V prvním utkání v roce 2024 zavítala rezerva premiérově do SH Harcov v Liberci. Prostory haly prošly v uplynulých letech kompletní modernizací a právě Harcov se stane novým domovem Razákovi družiny nejen pro zbytek této sezony. Do nových prostor přijela pražská Bohemka, která byla doposud na průběžném prvním místě 2. ligy Západ.

Utkání nabídlo poměrně atraktivní podívanou. Skóre otevřel v 9. minutě DANIEL VIK po asistenci Pavla Bíny. Šance po zbytek poločasu zůstaly nevyužity a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí rezervu. Druhý poločas začal ve stejném duchu. Pražané drželi míč na svých sálovkách a FTZS čekal na své příležitosti. Jednu z nich využil ve 32. minutě DOMINIK HOŘÁK a bylo to o dva góly – 2:0. Závěrečná power-play soupeře žádnou velkou šanci nenabídla. Ba naopak. VIK potrestal Klokany do prázdné branky a upravil tak konečné skóre na 3:0 pro domácí !!!

Úspěšnou premiéru v dresu FTZS si odbyla nová posila z Libereckých Gazel Roman Gschwentner a mladíček David Bobek, který kryl záda skvělému Plechatému !!!

 

FTZS Liberec „B“ x Bohemians Praha 1905 – 3:0 (1:0)

 

Sestava
Plechatý, Bobek – Patrman, Hořák, Zounek, Bína P., Gschwentner, Krasnický, Rumler P. (K), Vik, Baláž

 

Branky
Vik 2, Hořák

Asistence
Bína P. 3x

 

 

Ohlas Filipa Razáka (trenér Liberce)

” Vyrovnaný zápas, který musel být pro diváky velmi atraktivní. Hrálo se ve vysokém tempu, oba týmy měly šance, ale na konci jsme byli šťastnějším týmem a úspěšně jsme pokřtili novou halu. Několikrát nás podržel skvělým zákrokem náš brankář a za odměnu mu je čisté konto. Na týmu bylo vidět velké odhodlání uspět a každý dal do utkání maximum.“

Ohlas Jaroslava Pytlouna (trenér Bohemians)

” Lekce z produktivity, která nás stála tři body. Naše zakončování vyložených šancí bylo tragické. Ačkoliv utkání bylo vyrovnané, efektivní v útočné třetině hřiště byl pouze soupeř. Pokud nedáme za celé utkání gól, logicky nemůžeme chtít vyhrát. Bohužel jsme nezvládli další důležité utkání.“

 

ZPĚT