“B” tým – 10. kolo | 2. liga Západ – Sezona 2023/2024

Pátek – 24.11. – 19:30 – MSH Kadaň

 

A-tým nuceně odpočíval kvůli lichému počtu účastníku v soutěži, naopak B-tým měl na programu další venkovní zápas a to s neoblíbeným soupeřem – Betisem Kadaň

Byť se soupeř pohybuje ve spodních patrech tabulky, nečekalo na svěřence trenéra Razáka nic jednoduchého, což se v konečném důsledku také potvrdilo.

Soupeř vstoupil do utkání lépe, než-li Liberec a chopil se průběžného vedení 2:0. Liberec na to odpověděl hned čtyřmi brankami a vedení strhl na svou stranu – 4:2. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu 4:4, kdy FTZS lacino inkasoval a připustil srovnání. Divoká přestřelka nakonec skončila v neprospěch FTZS – 6:7. Brankově se dařilo především dvojici RabiscoŠíma. Oba hráči se trefili 2x. Svou premiéru v seniorském týmu si odbyl mladíček Vojta Novák, který si z utkání odnesl dva kanadské body za dvě asistence.

Liberecká rezerva tak přišla po devíti kolech o svou druholigovou neporazitelnost a čeká ji poslední zápas první poloviny sezony !!!

 

Betis Kadaň x FTZS Liberec „B“ – 7:6 (4:4)

 

Sestava
Plechatý – Patrman, Rabisco, Hořák (K), Allanzin, Novák, Šíma, Devátý, Šorsák, Razák

 

Branky
Rabisco 2, Šíma 2, Šorsák, Allanzin

Asistence
Hořák 2, Novák 2, Allanzin

 

 

Ohlas Filipa Razáka (trenér Liberce)

” Každá prohra se hodnotí těžce, obzvlášť po tak pěkné sérii, kterou jsme měli. Musím však uznat, že nám soupeř udělil lekci z produktivity, když dokázal potrestat naše individuální chyby. Bohužel se nám opět nepovedlo prolomit prokletí kadaňské haly.“

Ohlas Jiřího Nováka (hráč Kadaně)

” Velice pohledný a vyrovnaný zápas, který se musel divákům líbit. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou a ve finále jsme byli nakonec šťastnější my. Vítězství je pro nás odměnou za předvedený výkon a bojovnost proti lídrovi tabulky z Liberce, který nastoupil s několika prvoligovými hráči, včetně dvou Brazilců. Děkujeme také fanouškům za podporu a soupeři za pěkný a fair play zápas.”

 

ZPĚT