“B” tým – 9. kolo | 2. liga Západ – Sezona 2023/2024

Sobota – 18.11. – 18:00 – SC Sluneta, Ústí n. Labem

 

O den později, tedy v sobotu měla hrací den liberecká rezerva, která zavítala na palubovku nováčka soutěže – Tiradores Ústí n. Labem. Razákova družina se bohužel potýká se zdravotními komplikacemi a tak byly na zápas povolány 3 posily z mužstva ligového, což se v závěru ukázalo jako rozdílový faktor zápasu. Nutno podotknout, že svou druholigovou premiéru si odbili také dva hráči kategorie U19 – Matěj Karásek a Tomáš Dlask. Oba dva si zaslouží za své kvalitní výkony pochvalu.

Liberec začal zápas aktivněji. O první branky FTZS se zasloužili ALLANZIN a RABISCO. Liberec do poločasu navýšil skóre až na 4:1.Rozvlnit síť se podařilo kapitánu HOŘÁKOVI a napodruhé RABISCOVI.

Druhý poločas si rezerva zkomplikovala cestu ČK Trhlína, který hřiště opustil už ve 25. minutě. V brance ho důstojně zaskočil Patrman, který zápas dochytal. Rezerva si i nadále držela dostatečný brankový odstup od soupeře a dokráčela si tak díky konečnému skóre 7:5 pro další důležité 3 body do tabulky.

Vzhledem k vysoké prohře pražských Bohemians se FTZS usadil na špici tabulky 2. ligy Západ !!!

 

Tiradores Ústí nad Labem x FTZS Liberec „B“ – 5:7 (1:4)

 

Sestava
Trhlín – Patrman, Karásek, Dlask T., Jelínek T., Rabisco, Hořák (K), Allanzin, Razák, Slovák

 

Branky
Allanzin 3, Rabisco 3, Hořák

Asistence
Jelínek 3, Hořák 2, Allanzin

 

 

Ohlas Dominika Hořáka (kapitán Liberce)

” Myslím si, že od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, díky posilám z áčka. Soupeř vždy dramatizoval utkání po našich chybách, kdy jsme začali vždy usínat na vavřínech. Každopádně všechna čest za výkon soupeře, kteří hráli skvěle týmově a podle mě by v tabulce měli atakovat daleko vyšší pozice.“

Ohlas Daniela Brzáka (předseda Tiradores Ústí n. L.)

” Myslím, že dnešní zápas pro nás může být dobrým odrazovým můstkem do dalších střetnutí. Sice jsme prohráli, ale tentokrát rozhodně se vztyčenou hlavou. Rozhodla kvalita dvou Brazilců a Tomáše Jelínka, kteří ukázali, že jsou stále o level či dva před naším týmem a v podstatě sami dotáhli Liberec k vítězství.”

 

ZPĚT