“B” tým – 8. kolo | 2. liga Západ – Sezona 2023/2024

Neděle – 12.11. – 19:30 – SH Dukly Liberec

 

Futsalový víkend uzavřel druholigový zápas liberecké rezervy s nováčkem soutěže – Arsenalem Benešov. Razákova družina se pyšní faktem, že jako jediná ze soutěže doposud nepoznala hořkost porážky a to platilo naštěstí i po čtyřiceti minutách tohoto střetnutí.

Rezerva začala zápas aktivně, kdy se prosadil ŠÍMA s VIKEM – 2:0. Poté vypadl Liberec lehce z koncentrace a stálo ho to srovnání na 2:2. Do poločasu se prosadil v krátkém sledu 2x liberecký matador PAVEL BÍNA a do šaten se tak šlo za dvoubrankového vedení – 4:2

Druhá dvacetiminutovka přinesla stejný obraz hry. Hattrick zkompletoval s chutí hrající DANIEL VIK. Druhou branku v utkání si připsal na své konto ŠÍMA a tečku za zápasem udělal navrátilec ŠIMON HEJL. Konečný výsledek 8:4. Za Benešov korigoval z ojedinělých akcí na 6:3 Kouklík a na 7:4 Novotný.

Rezerva tak nadále drží svou druholigovou neporazitelnost a nahání z druhého místa pražskou Bohemku, která má o pouhý bod více !!!

 

FTZS Liberec „B“ x Arsenal Benešov – 8:4 (4:2)

 

Sestava
Plechatý T. – Bína P., Zounek, Šíma, Vik, Patrman, Hořák (K), Hejl, Franc, Razák

 

Branky
Vik 3, Bína P. 2, Šíma 2, Hejl

Asistence
Bína P. 3, Zounek 3, Šíma

 

 

Ohlas Filipa Razáka (trenér Liberce)

” V zápase jsme byli aktivní a drželi míč většinu času na našich sálovkách. Výkon, který jsme předvedli se oproti poslednímu zápasu v Plzni velice zlepšil a odměnou nám za to bylo vstřelených 8 branek. Doufám, že si naši herní pohodu přeneseme do všech třech venkovních zápasů, které nás teď čekají.“

Ohlas Jakuba Kouklíka (hráč Arsenalu)

” Do Liberce jsme opět odjeli s jedním na střídání a dva hráči měli čerstvě v nohách velký fotbal, i tak jsme chtěli Liberec potrápit. Soupeř hrál rychlý kombinační futsal a do poločasu nám utekl o dvě branky po našich zbytečných chybách. Krátce po poločase rozhodl definitivně rychlými brankami a my už neměli sílu zápas zdramatizovat.”

 

ZPĚT