Skvělý vstup do soutěže zažívá liberecká rezerva, která je aktuálně po šesti odehraných kolech na průběžném prvním místě 2. ligy Západ. Navíc svěřenci trenéra Razáka doposud nepoznali svého přemožitele, kdy 4x zvítězili a 2x si body se svým soupeřem dělili. Nejproduktivnějším hráčem je MICHAL DEVÁTÝ, který se na tomto dílčím úspěchu týmu podepsal hned pěti brankami a jednou asistencí. Na Michala pocity ze startu sezony se dotázal náš PR manažer Kuba Dlask.

 

Michale, jak bys zhodnotil dosavadních 6 kol 2. Futsal ligy ?

“ Musím říct, že do sezóny jsme vkročili správnou nohou a dosavadní zápasy jsme zvládli bez prohry, což mě velice těší. I když některé zápasy jsme nezačali nejlépe, tak jsme se jako tým vzchopili a dokázali je vyrovnat nebo i otočit.”

Povedlo se ti nasázet už 5 branek, cítíš se ve formě ?

“ Určitě se cítím v lepší formě než minulou sezónu a jsem rád, že mohu svými góly přispět k celkovému týmovému výkonu.”

Máš více herního času než dříve, musíš se teď v týmu cítit dobře, s kým si na hřišti nejvíce rozumíš ?

“ Ano, v týmu se cítím velice dobře. Máme skvělý kolektiv, rozumíme si jak v kabině, tak na hřišti. Hraje se mi dobře se všemi spoluhráči, ale pokud bych měl říci s kým nejvíce, tak to bude s Dominikem Hořákem nebo Pavlem Rumlerem.”

Řekl bys teď po startu soutěže, že týmu prospěla změna v realizačním týmu? Jak si tu změnu vnímal ze svého pohledu ?

“ Každý trenér se snaží předat svému týmu jen to nejlepší, jako třeba svoje znalosti nebo i svoji energii a tím hnát svůj tým ke stále lepším výkonům. Za mě to splňují oba dva.”

 

ZPĚT