“B” tým – 6. kolo | 2. liga Západ – Sezona 2023/2024

Neděle – 29.10. – 19:30 – SH Dukly Liberec

 

V tradiční neděli pokračovala druhá nejvyšší soutěž a doposud neporažený B-tým přivítal na své půdě FK Kladno, v jehož řadách se objevil ex-liberecký Milan Bialek.

Rezerva tentokrát zachytila úvod zápasu na jedničku. Po pár vteřinách se prosadil DEVÁTÝ – 1:0. O pár minut později se z nenápadné akce prosadil kladenský Čurda a bylo srovnáno – 1:1. Do poločasu se síť rozvlnila ještě jednou a bylo to za zády ex-ligové Mareše. ZOUNEK si pohotově zpracoval míč a přehodil vyběhnuvšího golmana hostí – 2:1.

Naopak úvod druhého dějství patřil Kladnu. To z první akce srovnalo, kdy na konci kombinace stál Sop – 2:2. Vyrovnané a kvalitní utkání se chýlilo ke konci, načež slovo si vzal liberecký kapitán RUMLER, který si narazil se spoluhráčem a rozhodl o osudu utkání – 3:2. Tečku za zápasem udělal DEVÁTÝ, který pokus o power-play bleskově potrestal do prázdné branky – 4:2

Liberecká rezerva po šesti kolech nepoznala svého přemožitele a sluní se na průběžném prvním místě 2. ligy Západ se 14ti body !!!

 

FTZS Liberec „B“ x FK Kladno – 4:2 (2:1)

 

Sestava
Plechatý T. & Trhlín – Razák, Baláž, Patrman, Rumler (K), Hořák, Zounek, Devátý, Šíma, Franc

 

Branky
Devátý 2, Zounek, Rumler

Asistence
Baláž, Zounek, Rumler

 

 

Ohlas Filipa Razáka (trenér Liberce)

” Utkání bylo celý zápas velice vyrovnané, několikrát nás podržel náš skvěle chytající gólman. Na konci zápasu se nám však podařilo překlopit ručičky vah na naši stranu a vstřelit dva góly, které nám zajistily cenné vítězství.“

Ohlas Miroslava Rotta (trenér Kladna)

” V Liberci jsme odehráli velmi kvalitní zápas, ve kterém jsme byli lepší, bohužel nám to nepřineslo žádné body, kdy jsme inkasovali minutu před koncem. Prohra nás velmi mrzí, ale musím hráče za výkon pochválit a musíme na tento výkon navázat, protože tímto stylem se chceme prezentovat i v dalších zápasech.”

 

ZPĚT