“B” tým – 4. kolo | 2. liga Západ – Sezona 2023/2024

Neděle – 15.10. – 19:30 – SH Dukly Liberec

 

Čtvrtým kolem pokračovala druhá liga Západ, kdy pod Ještěd zavítal pražský celek – WIZARDS. Doposud neporažený Liberec chtěl na dobrý vstup do soutěže navázat, což se v závěru povedlo, byť tomu úvod zápasu příliš nenapovídal.

Produktivní soupeř využil minima šancí a vedl rozdílem dvou branek – 0:2 z pohledu domácích. Tímto výsledkem skončil první poločas. Tlak na soupeřově polovině vyústil ve sníženi, kdy se netradičně hlavou prosadil VYČÍTAL – 1:2. Srovnání přišlo o deset minut později. Nástřel Rumlera si do své sítě srazil Shkivych – 2:2. Otočku zajistil znovu DAVID VYČÍTAL, který levačkou propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:2. Naneštěstí pro FTZS ihned z první přesilovkové akce soupeře Wizards srovnali na konečných 3:3 !!!

Liberecká rezerva si i přes ztrátu dvou bodů uhájila svou neporazitelnost, kdy dvě utkání zvítězila a 2x odešla z utkání s bodem !!!

 

FTZS Liberec „B“ x Wizards DDM Praha – 3:3 (0:2)

 

Sestava
Plechatý T., Vogt – Baláž, Hořák, Rumler P. (K), Patrman, Devátý, Hejl, Vyčítal, Zounek

 

Branky
Vyčítal 2, vlastní

Asistence
Baláž, Zounek

 

 

Ohlas Filipa Razáka (trenér Liberce)

” V tomto zápase nás soupeř předčil především svou produktivitou, kdy se mu povedlo potrestat téměř všechny naše chyby. Bohužel nám se v koncovce nedařilo, buď jsme mířili mimo branku nebo nás vychytal skvělý brankář hostů. Je velká škoda, že po otočení skóre z 0:2 na 3:2 jsme si závěr nepohlídali a obdrželi branku po 5 sekundách power-play soupeře.“

Ohlas Jana Kopřivy (vedoucí Wizards)

” Před zápasem bychom bod brali, ale když jsme vedli o poločase o 2 góly, logicky jsme pomýšleli v koutku duše na víc. Ve druhém poločase soupeř otočil zápas ve svůj prospěch a už jsme se báli že „csaplárova past“ bude na světě, ovšem to jsme po výborně sehrané power-play odmítli a srovnali na konečných 3:3..”

 

ZPĚT