“B” tým – 3. kolo | 2. liga Západ – Sezona 2023/2024

Sobota – 07.10. – 19:05 – SC Řepy, Praha

 

Třetí kolo druhé nejvyšší soutěže přineslo souboj doposud dvou neporažených celků. Liberecká rezerva zavítala do Prahy, kde se ve SC Řepy střetla s Bohemians 1905. Svěřenci trenéra Razáka chtěli navázat na povedený vstup do soutěže, což se v konečném zúčtování také povrdilo.

Úvod zápasu patřil domácím. Ti si nahráli v rámci první půle dvoubrankové vedení. Proti byl ale liberecký ZOUNEK, který udržel FTZS naději na dobrý výsledek. Poločas 2:1. Vyrovnaná hra se ve druhé dvacetiminutovce překlopila spíše na sálovky Severočechů. Ti sice zprvu znovu inkasovali – 3:1, ale následně zaveleli k obratu. Na 3:2 z pohledu klokanů snížil MAREK ŠÍMA. Stav srovnal po pohledné akci kapitán týmu PAVEL RUMLER, kterého našel Razák. No a jelo se od nuly.

V závěru ani jeden z celků nebyl schopen své šance proměnit a tak se oba týmy rozešly z utkání smírně po body !!!

 

Bohemians 1905 x FTZS Liberec „B“ – 3:3 (2:1)

 

Sestava
Jerasov – Rumler P. (K), Patrman, Devátý, Provazník, Šíma, Zounek, Razák

 

Branky
Zounek, Šíma, Rumler P.

Asistence
Rumler P., Provazník, Razák

 

 

Ohlas Filipa Razáka (trenér Liberce)

” Začátek zápasu se nám moc nepovedl a i přes to, že jsme si před utkáním řekli, ze budeme hrát jednoduše v obraně, tak jsme Bohemians první dva góly darovali, když jsme nedokázali balon dostat z naší poloviny. Jsem ale strašně rád a na tým pyšný, že jsme to nevzdali a i za nepříznivého stavu jsme bojovali jeden za druhého a dokázali zůstat pozitivní. Odměnou nám bylo nejdříve snížení a v druhem poločase i dotažení skóre na konečných 3:3. Myslím, že remíza je v tomto zápase spravedlivá pro oba týmy.“

Ohlas Jaroslava Pytlouna (trenér Bohemians)

” Dle očekávání bylo k vidění vyrovnané ofenzivní utkání, které jsme ovšem měli vyhrát. Především v prvním poločasu jsme měli proměnit daleko více šancí. V druhém poločasu nám došly síly a soupeř stav utkání srovnal. Navíc pokud si de facto dáme dva vlastní góly a musíme hrát v sedmi lidech kvůli marodce a jiným prioritám některých jedinců, nemůžeme pomýšlet s takto kvalitním soupeřem na výhru. Na druhou stranu jsem rád, že jsme zůstali neporaženi a dokázali jsme udržet čelo tabulky. Máme toho ale hodně co zlepšovat a především si někteří musí vše srovnat v hlavě.”

 

ZPĚT