“B” tým – Generálka – Sezona 2023/2024

Neděle – 17.09. – 19:30 – HCA Liberec

 

Soutěž se o tomto víkendu rozběhne také naší rezervě, která nezahálí a pilně se na svou druhou sezonu v druhé nejvyšší soutěži připravuje. Svěřenci trenéra Razáka se již včera střetli v generálce s Libereckými gazelami a to v útrobách HCA Liberec.

V utkání byla vidět na hráčích FTZS velká chuť po futsalu. Mladá sestava zvládla první poločas poměrem 2:0, kdy se trefil DEVÁTÝ a ŠÍMA. Ve druhé půli hráči přidali o jenu branku více a navíc ani jednou neinkasovali, což je ve futsalu vždy skvělý počin. Mezi tři tyče se trefil VIK, podruhé ŠÍMA a PAVEL RUMLER. Třemi asistencemi se blýskl matador Baláž.

 

Liberecké Gazely x FTZS Liberec „B“ – 0:5 (0:2)

 

Branky
Šíma 2, Vik, Devátý, Rumler P.

Asistence
Baláž 3, Vik, Patrman

 

 

Ohlas Filipa Razáka (trenér Liberce)

” Zápas pro nás byl skvělou prověrkou a přípravou pro nadcházející druholigový ročník. Při hře dopředu prokázali hráči svoji kreativitu a chuť. V rámci defenzivních povinností to bylo ještě o něco lepší. Všichni hráči se dostávali rychle pod míč a soupeř tak měl minimum příležitostí branku vstřelit. Na všech byla viděl velká chuť a radost ze hry, což mě těší. Doufám, že nám to vydrží i lize a budeme úspěšní.“

 

 

ZPĚT