“A” tým – 3. přípravné utkání – Sezona 2023/2024

Pondělí – 14.08. – 19:30 – SH Dukly Liberec

 

Další, v řadě třetí přípravné utkání před zahajovacím kolem nového ligového ročníku se odehrálo včera v útrobách haly Dukly. Pod Ještěd zavítala pražská Slavia. Liberci se dlouhodobě výsledkově proti Pražanům nedaří a to chtěli svěřenci trenéra Vrabce změnit.

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Šance byly k vidění na obou stranách. Skóre otevřel tradiční střelec Ševčík a to po rohovém kopu – 0:1. Druhou branku a zároveň poslední v rámci první půle vstřelil stejný hráč a to po individuální akci z levé strany – 0:2. Liberec byl možná více na míči, vytvořil si několik slibných šancí, ale recept na Vondráčka nikdo z hráčů nenašel.

Do druhé půle se protočily obě sestavy. Hra měla obdobný průběh. Produktivní byli znovu Sešívaní, kteří se prosadili z VPK – 0:3. Poté vymetl šibenici Palatka a hattrick zkompletoval slovenský reprezentant Ševčík – 0:5. Liberec nastřelil 4x brankovou konstrukci a zdálo se, že odejde z placu s nulou na kontě. Proti byl VYČÍTAL, který udělal tečku za tímto velmi kvalitním duelem – 1:5 !!!

 

FTZS Liberec x SK Slavia Praha futsal – 1:5 (0:2)

 

Branky
Vyčítal

Asistence
Žoček

 

 

Ohlas Karla Vrabce (trenér Liberce)

” Zápas se Slavií nám ukázal naše silné stránky, ale také nedostatky, na kterým musíme zapracovat. Velmi dobře jsme kombinovali a drželi míč. Vytvořili jsme si poměrně dost šancí, ale bohužel jsme nebyli produktivní. To v soutěži musíme změnit, pokud chceme pomýšlet na bodový zisk. Před sebou máme generálku v Berlíně a budeme už vše chystat na první ostrý start, který nás čeká za necelé 2 týdny.“

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT