“A” tým – 3. zápas 1/4 finále PLAY-OFF – Sezona 2022/2023

Sobota – 01.04. – 19:00 – SH Heřmanův Městec

 

Sobotním utkáním pokračovala čtvrtfinálová sérii play-off mezi Chrudimí a Libercem. Liberci se i přes velmi sympatické výkony zatím svého soupeře předčit výsledkově nepodařilo a tak šlo tentokrát na východě Čech o všechno.

Svěřenci trenéra Vrabce měli naordinovanou stále stejnou taktiku. Soupeře napadat už při jeho rozehrávce a to neslo od úvodu opět ovoce. První šance se zalekl Daněk, který sám na Dudua neuspěl. První branku utkání zajistil minimálně vytížený Balog z levé strany – 1:0. Severočeši měli znovu řadu šancí, ale opět tápali v koncovce. Střele ze střední vzdálenosti DAVIDA VYČÍTALA pomohla teč a Liberec se radoval ze srovnání – 1:1. V závěru poločasu bohužel Chrudim odskočila, kdy se prosadil Koudelka – 2:1

Vstup do poločasu druhého Liberci nevyšel. Přízemní ranou pálil na 3:1 Drozd D. Náročná a tvrdá hra FTZS patnáctinásobným mistrům nevoněla. Ti byli opět nespokojeni s mnoha výroky sudích. Liberec ve snaze s výsledkem něco udělat přistoupil ke hře power-play, kde se výraznější šanci nevypracoval. Naopak v poslední minutě 2x inkasoval a s play-off se definitivně rozloučil.

 

FK Chrudim x FTZS Liberec – 5:1 (2:1)
– stav série: 3:0 –

 

Sestava FTZS Liberec
Brankáři | Masařík & Dlask
Hráči | Jelínek, Knejzlík, Žampa, Bína M., Zounek, Šťovíček, Daněk, Žoček, Bína P. (K), Vyčítal

 

Realizační tým
Vrabec Karel | hlavní trenér
Šorsák Jakub | asistent trenéra
Poživil Bořek vedoucí mužstva
Kobakhidze Koba | trenér brankářů
Mezei Robert | prezident klubu
Slovák Ondřej fyzio

 

 

Branky
Vyčítal

Asistence
Jelínek

 

 

Ohlas Karla Vrabce (trenér Liberce)

” Máme za sebou bohužel poslední zápas play-off. Musím kluky pochválit za dnešní zápas a za celou sérii. V dnešním zápase mě mrzí hlavně obdržený gól do kabiny, kdy jsme mohli jít do druhého poločasu s nerozhodným výsledkem a myslím si, že aspoň to jsme si zasloužili. Opět škoda, že jsme dnes dali jen jeden gól. V tom byla letošní sezona prokletá, na góly jsme se vždy hrozně nadřeli. Gratuluju soupeři k postupu. Myslím si, že to s námi neměli tak snadné, jak předpokládali. Přeji Chrudimi hodně štěstí do dalších bojů a brzké uzdravení Evertona, které bylo velmi smolné“.

Ohlas Dominika Baloga (hráč Chrudimi)

” Třetí zápas byl podobný dvěma předchozím. Liberec nás v celé sérii překvapil, hrál tvrdě a dokázal s námi běhat. Jsme rádi, že jsme sérii ukončili ve třech zápasech a máme dostatek času se poctivě připravit na semifinále.“

 

 

Sezona je tak u konce ! Všem fanouškům děkujeme za dosavadní podporu a budeme se těšit opět v té další !!!

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT