Jednou z nejdůležitějších person v rezervním týmu je bezpochyby FILIP RAZÁK. Ten zastává v B-mužstvu hned několik funkcí. V první řadě se jedná o hlavního koordinátora domácích zápasů. Dále se Razy spolupodílí na náplni tréninkových jednotek a je pravou ruku hrajícího trenéra Kuby Šorsáka. No a v neposlední řadě je Fíla také hráčem, který je v případě nutnosti schopen pomoci také přímo na palubovce.

Jaké jsou právě jeho pocity z působení rezervy v premiérové sezoně na druhé nejprestižnější futsalové adrese? Pro klubový web ho vyzpovídal PR manažer Kuba Dlask:

 

Razy jak náročná byla sezóna po organizační stránce ?
Nejtěžší byl samozřejmě začátek sezóny, kdy jsme nikdo z nás neměli zkušenosti s organizováním zápasů v 2. Futsal Lize. Naštěstí jsme vždy mohli jít pro radu ke zkušenějším kolegům, kteří zajišťují organizaci zápasů pro A-tým. Po 3-4 domácích zápasech jsme organizaci zvládali bez větších problémů. Organizačně náročnější pro nás byl poté konec sezóny, kdy jsem se dostal do sestavy a organizaci zápasu jsem přenechal klukům, kteří se tak setkali se situacemi prvně, ale myslím si, že to zvládli skvěle.

Nastal během sezóny nějaký problém ?
Problém nastal pouze jednou, kdy se sešel zápas A-týmu a Béčka ve stejný den a kluci, kteří se podílí na chodu týmu měli vlastní zápas. Naštěstí vše dobře dopadlo. Musíme ale počítat s tím, že se může něco takového stát i v nadcházející sezóně a musíme na to být lépe připraveni.

Kolik lidí se podílelo na chodu týmu a organizaci zápasů ?
Na chodu týmu jsme se pravidelně podíleli čtyři. Při domácích zápasech nám pomáhal vždy ještě Tomáš Dlask v roli hlasatele, za což mu patří velké poděkování.

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT