„Mládež – U17“ – 7. kolo Duniorské ligy – Sezona 2022/2023

Sobota – 21.01. – zahájení v 10:50 – SH Podbořany u Chomutova

 

Reporty z posledního kola základní části, které absolvovali o tomto víkendu naši mládežníci jsme se rozhodli pro tentokrát rozdělit kvůli přehlednějším a obsáhlejším informacím !

Mladší kategorie U17 bojovala na severu Čech o co nejlepší konečné umístění. Střetla se jak s Baníkem Chomutov, tak pořádajícím mužstvem TJ Spartak Perštejn.

Utkání s Chomutovem mladíci zvládli výsledkově lépe, kdy přestříleli svého soka poměrem 5:2. Náramně se dařilo Petru Čapkovi, který 2 branky vsítil a u jedné asistoval.

Druhé utkání s Perštejnem přineslo nádhernou podívanou, ke které přispěly oba dva týmy. Dlouho vyrovnaný duel, který mohl vyhrát díky množství šancí na obou stranách každý z týmů nakonec zvládli lépe domácí, kteří se prosadili v poslední minutě utkání – 0:1.

Díky třem bodům si kategorie U17 zajistila krásné 8. místo v tabulce !!!

 

U17

Sestava |
Bobek (K) – Čapek, Brinza, Butnyk, Hnátiuk, Bobrovnyk, Tkachenko, Káňa

Realizační tým |
Bína Pavel – hlavní trenér
Bína Marek – vedoucí mužstva

 

Baník Chomutov x FTZS Liberec – 2:5 (0:3)

Branky | Čapek 2x, Káňa, Tkachenko, Hnátiuk

 

Spartak Perštejn x FTZS Liberec – 1:0 (0:0)

Branky | bez vstřelené branky

 

 

Hodnocení suplujícího trenéra Pavla Bíny:
”  Znovu nebudu šetřit chválou. Skvělé výkony a celkový posun nejen ukrajinských hráčů nás všechny hřeje. S Chomutovem se nám podařilo vsítit více branek a tak jsme bodovali naplno. S Perštejnem se jednalo o krásný zápas, kdy jsme v závěru neproměnili několik vyložených šancí a nakonec nás soupeř v poslední minutě potrestal brankou. Hráči nechali na hřišti vše a to je důležité.

 

—————————————————————————————–

 

Tabulka po všech odehraných kolech zákl. části:

 

Do závěrečného turnaje FINAL4 se náš mladší tým neprobojoval. O TITUL se tak poperou v sobotu 04.02. týmy: Slavia Praha, FK Chrudim, ŽV Brno a Nejzbach Vysoké Mýto !

 

 

Děkujeme všem za podporu v sezoně 2022/2023 !!!

tým F T Z S L

 

ZPĚT