„B“ tým – 9. kolo 2. ligy Západ – Sezona 2022/2023

Pátek – 25.11. – 20:30 – SportAréna Teplice

 

Rezerva měla na programu další výjezd. Tentokrát na sever do Teplic, kde se utkala se čtvrtým týmem tabulky – MGC Teplice. Šorsákova družina vybojovala v předešlém týdnu bod na půdě favorizovaného Černého Dubu a v tomto trendu chtěla pokračovat.

Úvod zápasu tradičně Liberec zaspal, kdy se po minutě prosadily Teplice – 1:0. Srovnání zařídil tradiční střelec ZOUNEK – 1:1. Tím rezerva zavelela k obratu, kdy nasázela další 3 branky. Jmenovitě BÍNA MAREK, VIK a kapitán HOŘÁK – 1:4. Zdálo se rozhodnuto, ale nebylo tomu tak. Teplice se do utkání dostaly díky trefě Bendy a Stibora – 3:4 z pohledu domácích. Závěrečný tlak ale FTZS zvládl a přidal další branky. Dvojice BÍNA MAREKZOUNEK pokračovala ve střelecké formě, kdy si oba hráči připsali svůj druhý zásah v utkání a dovedli tak rezervu k velice cenné výhře 6:3 !!!

 

MGC Teplice x FTZS Liberec „B“ – 3:6 (1:2)

 

Sestava FTZS Liberec „B“
Brankáři | Plechatý & Jerasov
Hráči | Janouš, Rumler P., Patrman, Hořák (K), Baláž, Šíma, Šorsák, Zounek, Vik, Bína M.

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Bína Marek | asistent trenéra
Dlask Jakub | konzultant, PR manažer
Razák Filip vedoucí mužstva

 

 

Branky
Zounek 2x, Bína M. 2, Vik, Hořák

Asistence

Bína M., Patrman

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Věděli jsme, že si soupeř hodně vypomáhá hrou v power-play. V prvním poločase nám to chvílemi dělalo problémy, ale dokázali jsme najít správné řešení a dařilo se nám ji bránit. V Teplicích jsme podali zodpovědný výkon a přidali branky po pěkných kombinacích. Jsem spokojený s výkonem celého týmu.”

Hodnocení Antonína Veselého (trenér Teplic)

” První porážka na domácí půdě a to nás mrzí. Stejně tak nás mrzí výsledek a celkově nám to v zápase nelepilo. Ale to se samozřejmě může stát a hosté naopak přesně věděli co chtějí a mají hrát. A to plnili. Nás hnali dopředu hlavně ve druhém poločase fanoušci a když jsme stáhli výsledek na 3:4 věřili jsme, že s výsledkem ještě něco uděláme, ale nakonec o výsledku rozhodli naše individuální chyby. To se prostě může stát. Každopádně teď je důležité si z toho nedělat nějak těžkou hlavu a jít dál zápas od zápasu. Příští týden musíme v zápase anuloval chyby, zlepšit mezihru a spravit si chuť vítězstvím.

 

 

V pátek odcestuje rezerva napotřetí na hostující palubovku. Tentokrát se utká s kladenským FK !!!

Pátek | 02.12. | 10. kolo 2. ligy Západ | výkop 20:00 | MSH Kladno | soupeř: FK Kladno

Držte našim hochům palce !!!

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT