„B“ tým – 8. kolo 2. ligy Západ – Sezona 2022/2023

Pátek – 18.11. – 20:30 – MSH České Budějovice

 

Rezerva měla na programu souboj v dalekých Českých Budějovicích, kde se utkala s týmem z popředí tabulky – Absolutem Černý Dub. Svěřenci trenéra Šorsáka měli co napravovat, jelikož v předešlém utkání padli s posledním celkem tabulky.

Na jih Čech odcestovala velmi sympatická sestava doplněná o navrátilce Marka Šímu, Pavla Baláže a nadějného juniora Davida Vyčítala. V souboji, ve kterém „každý chvilku tahal pilku“ Liberec 5x dotahoval, ale nakonec si cenný bod po zásluze na sever odvezl.

Na vedoucí branku Č. Dubu reagoval FILIP ZOUNEK, který pohotovou ranou srovnal na 1:1. Soupeř následně dokázal odskočit na rozdíl branek dvou, kdy se trefil Pasecký a Hrachovec – 3:1. Liberecká rezerva náskok stáhla díky vlastní brance a srovnal PAVEL RUMLER po individuální akci – 3:3. Absolut si vzal znovu své vedení a to ve 31. minutě – 4:3. Další srovnání měl na svědomí skvěle hrající ZOUNEK, který obešel obránce, položil si brankáře a zasunul do prázdné branky – 4:4. Poslední vedoucí branku domácích obstaral Pacholík – 5:4. V závěrečné power-play stál na konci pohledné kombinace PAVEL RUMLER a svým druhým gólem v utkání zajistil svému týmu bod za remízu – 5:5.

Liberecká mladá sestava rezervního týmu zanechala na jihu Čech dobrý dojem ze svého výkonu a pod Ještěd si tak přivezla cenný bod !!!

 

Absolut Černý Dub x FTZS Liberec „B“ – 5:5 (2:1)

 

Sestava FTZS Liberec „B“
Brankáři | Plechatý & Dlask
Hráči | Vyčítal, Janouš, Rumler P., Rumler Š., Patrman, Hořák (K), Baláž, Šíma, Šorsák, Zounek

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Bína Marek | asistent trenéra
Dlask Jakub | konzultant, PR manažer
Razák Filip vedoucí mužstva

 

 

Branky
Zounek 2x, Rumler P. 2x, vlastní

Asistence

Plechatý 2x, Janouš, Vyčítal

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Z naší strany bojovný a obětavý výkon proti dobře hrajícímu soupeři. Po celý zápas jsme hráli naší hru, kterou jsme si před zápasem řekli a ke konci jsme mohli získat i 3 body, ale z mého pohledu zasloužená remíza. Hráčům chci poděkovat za přístup k zápasu.”

Hodnocení Radima Staňka (trenér Černého Dubu)

” V utkání s mladým a dynamickým týmem Liberce jsme bohužel zaznamenali první domácí bodovou ztrátu a nedokázali jsme se tak vrátit na vítěznou vlnu. Myslím, že cestu za 3 body jsme si zkomplikovali zejména za stavu 3:1, kdy jsme po laciných individuálních chybách trestuhodně o vedení přišli. Klíčovým herním prvkem byla hostující power-play, z níž nám dali, tuším, 3 branky, z nichž poslední zhruba minutu před koncem a na tu jsme již odpověď nenašli.

 

 

V pátek odcestuje rezerva znovu na hostující palubovku. Tentokrát do Teplic, kde se utká s týmem MGC Teplice !!!

Pátek | 25.11. | 9. kolo 2. ligy Západ | výkop 20:30 | SportAréna Teplice | soupeř: MGC Teplice

Držte našim hochům palce !!!

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT