„B“ tým – 7. kolo 2. ligy Západ – Sezona 2022/2023

Neděle – 13.11. – 19:30 – SH Dukly Liberec

 

Ligový celek Liberce cestoval v neděli do Kadaně a naopak druholigová Kadaň cestovala pod Ještěd. Rezerva přivítala poslední celek tabulky – Betis Kadaň.

Po nepříliš vydařeném utkání v Chomutově chtěl rezervní tým napravit svou reputaci a před svými fanoušky zdolat soupeře, který doposud získal pouhý bod za remízu 2:2 na Kladně.

Úvod zápasu vyšel lépe hostům, kteří se chopili vedení už ve druhé minutě zápasu – 0:1. Hubeným vedením Betisu skončil také první poločas, který nabídl nespočet šancí na obou stranách, ale úřadovali brankáři a branková konstrukce. Po změně stran se opět prosadil Betis, kdy se na 0:2 trefil Hrdinka. Snížení přišlo ze sálovek FILIPA ZOUNKA, který po individuální akci napodruhé propálil brankáře hostí. Kadaň naneštěstí pro Liberec odskočila opět o dvě branky, kdy se podruhé v utkání prosadil Hrdinka. Naději na bodový zisk vykřesal PATRMAN, který proměnil 6m kop – 2:3.

Závěrečný tlak z power-play srovnání nepřinesl a tak zápas skončil výhrou soupeře 2:3 !!!

 

FTZS Liberec „B“ x Betis Kadaň – 2:3 (0:1)

 

Sestava FTZS Liberec „B“
Brankáři | Plechatý & Jerasov
Hráči | Hořák, Patrman, Rumler P., Rumler Š., Zounek, Janouš, Benek, Devátý, Provazník, Franc

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Bína Marek | asistent trenéra
Dlask Jakub | konzultant, PR manažer
Razák Filip vedoucí mužstva

 

 

Branky
Zounek, Patrman

Asistence

Franc

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Inkasovali jsme sice na začátku zápasu, ale vypracovali jsme si do konce poločasu nespočet šancí, které jsme neproměnili. V druhém poločase jsme inkasovali opět po chybě na začátku poločasu a naše šance jsme nebyli schopni proměnit nebo je obětavá Kadaň ustála. Prohra nás mrzí.”

Hodnocení Mariana Gorola (trenér Kadaně)

” Od úvodních minut jsme se drželi plánu, jak eliminovat silnou stránku Liberce a to je hra v power-play. Věděli jsme, že tohle budou hrát prakticky celé utkání. Naši kluci zvládli bránit na jedničku, konečně hráli vše to co jsme si ukazovali. Hodně nám pomohl první vstřelený gól, poprvé v sezóně jsme vedli. Obrana fungovala tak, jak ji v Betisu všichni známe a když něco prošlo, tak nás jako vždy podržel brankář. Všem hráčům děkuji za předvedenou hru a první výhru v sezóně.

 

 

V pátek odcestuje rezerva do dalekých Č. Budějovic, kde se utká s Absolutem Černý Dub !!!

Pátek | 18.11. | 8. kolo 2. ligy Západ | výkop 20:30 | MSH České Budějovice | soupeř: Absolut Černý Dub

Držte našim hochům palce !!!

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT