„B“ tým – 6. kolo 2. ligy Západ – Sezona 2022/2023

Neděle – 06.11. – 20:30 – MSH Chomutov

 

Prvoligový tým odpočíval v rámci reprezentační pauzy, naopak B-tým čekala dlouhá cesta k dosavadnímu lídrovi soutěže, Baníku Chomutov.

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, kteří se hned v první minutě chopili průběžného vedení – 1:0. Na to dokázala liberecká rezerva zareagovat, kdy na konci pohledné akce stál KAMIL JANOUŠ – 1:1. Na neštěstí pro Liberec si průběžné vedení vzal záhy opět Chomutov zásluhou Vlacha – 2:1. Domácí jednoduchým a efektivním futsalem dokázali odskočit dokonce na rozdíl tří branek, kdy se trefil Dolechek a Kasal – 4:1. Snížení na 4:2 přišlo opět ze sálovek KAMILA JANOUŠE, který patřil k jedním z nejlepších hráčů liberecké rezervy. Do konce poločasu se síť rozvlnila naposledy a to za zády Plechatého, kdy se prosadil baníkovský Tykal – 5:2

Liberec bohužel herně na utkání s Bohemians nenavázal a poločas prospal. V tom druhém se prezentoval výrazně aktivnější hrou. Podařilo se mu snížit 2 minuty před koncem z power-play, kdy se trefil KRATOCHVÍL, ale to bylo bohužel vše. V posledních vteřinách utkání navíc 10m kop neproměnil Kazda.

Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou Chomutova 5:3 !!!

 

Baník Chomutov x FTZS Liberec „B“ – 5:3 (5:2)

 

Sestava FTZS Liberec „B“
Brankáři | Plechatý & Jerasov
Hráči | Hořák, Patrman, Rumler P., Šorsák, Zounek, Kratochvíl (K), Kazda, Janouš, Bína M., Devátý

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Bína Marek | asistent trenéra
Dlask Jakub | konzultant, PR manažer
Razák Filip vedoucí mužstva

 

 

Branky
Janouš 2, Kratochvíl

Asistence

Bína M. 2x, Kazda

 

 

Hodnocení Filipa Razáka (vedoucí Liberce)

” Před zápasem jsme si řekli, že bychom chtěli navázat na povedený výkon proti Bohemians. Bohužel se ale na hřišti odehrál pravý opak. Působili jsme velice ospalým a pomalým dojmem, jako bychom byli myšlenkami ještě na cestě. Soupeř nás předčil bojovností, rychlostí a chutí zápas vyhrát, což jsme mu i my umožnili po našich jednoduchých chybách. V druhém poločase se náš výkon zlepšil, ale naše šance jsme nebyli schopni proměnit i díky velice dobře chytajícímu brankáři domácích. Nezbývá nám nic jiného, než se z tohoto výkonu ponaučit a na domácí palubovce opět předvést lepší výkon.”

Hodnocení Michala Nového (trenér Baníku Chomutov)

” – bude doplněno v průběhu dne.

 

 

V neděli opět pokračuje 2. liga Západ, kdy na své půdě přivítá liberecká rezerva poslední tým tabulky – Betis Kadaň !!!

Neděle | 13.11. | 7. kolo 2. ligy Západ | výkop 19:30 | SH Dukly Liberec | soupeř: Betis Kadaň

Dorazte naše hochy podpořit !!!

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT