„B“ tým – 5. kolo 2. ligy Západ – Sezona 2022/2023

Neděle – 30.10. – 17:00 – SH Dukly Liberec

 

Rezerva se po týdenní pauze přestavila na domácí palubovce, kde přivítala pražskou Bohemku. Po mdlém výkonu proti Chotěboři chtěli svěřenci trenéra Šorsáka špatný dojem z předvedené hry napravit a to se nakonec povedlo na jedničku.

Úvod zápasu a vlastně celé utkání bylo v režii libereckého celku, který se ujal vedení v 6. minutě zásluhou ZOUNKA, jenž pohotovou ranou otevřel skóre zápasu – 1:0. Na 2:0 zvýšil ŠORSÁK, který vystihl přihrávku obránce a tváří tvář golmanu Kučerovi nedal šanci. Na 3:0 pálil KRATOCHVÍL, kterému naservíroval míč do běhu Provazník. Jedinou trefu zaznamenali klokani na 3:1, kdy se z power-play trefil Veselovský. Na 4:1 zvýšil znovu skvěl hrající ZOUNEK. V závěru zkompletoval svůj hattrick JAKUB ŠORSÁK, který nejprve trefil odkrytou bránu Pražanů a následně mu míč na zlatém podnose naservíroval PATRMAN – 6:1

Liberecká rezerva nedala trápícímu se soupeři jedinou šanci na to zápas zdramatizovat a odnesla si ze střetnutí zasloužené 3 body !!!

 

FTZS Liberec „B“ x Bohemians Praha 1905 – 6:1 (2:0)

 

Sestava FTZS Liberec „B“
Brankáři | Plechatý & Jerasov
Hráči | Hořák, Patrman, Provazník (K), Rumler P., Šorsák, Zounek, Kratochvíl, Vik, Janouš, Jelínek D.

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Bína Marek | asistent trenéra
Dlask Jakub | konzultant, PR manažer
Razák Filip vedoucí mužstva

 

 

Branky
Šorsák 3x, Zounek 2x, Kratochvíl

Asistence

Šorsák, Patrman, Rumler P., Provazník

 

 

Hodnocení Filipa Razáka (vedoucí Liberce)

” Jsme moc rádi, že se nám jak výsledkově tak i herně zápas povedl. Do zápasu jsme šli s chutí a bylo na klucích vidět, že mají chuť odčinit porážku od Chotěboře. Pauza, kterou jsme měli v minulém kole nám očividně pomohla a dokázali jsme se připravit tak, že jsme předvedli zatím nejlepší výkon v sezóně. Během zápasu jsme soupeře k ničemu velkému nepustili a po právu zůstaly 3 body doma pod Ještědem.”

Hodnocení Jaroslava Pytlouna (trenér Bohemians)

” Utkání jsme opět nezvládli především sami ve svých hlavách. Pouze jeden tým chtěl toto utkání vyhrát a bohužel jsme tím týmem nebyli my. Znovu se projevila naše nemohoucnost vstřelit branku a znovu jsme inkasovali pro hrubých individuálních chybách. Dnes jsme neměli vůli, chuť a hlad po vítězství. Prostě jsme přišli utkání odehrát, nikoliv vyhrát. Musíme si uvědomit, že takto pokračovat dále nelze.

 

 

O tomto víkendu zavítá rezerva FTZS na palubovku zatím neporaženého Chomutova !!!

Neděle | 06.11. | 6. kolo 2. ligy Západ | výkop 20:30 | MSH Chomutov | soupeř: Baník Chomutov

Držte našim hochům palce !!!

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT