„B“ tým – 4. kolo 2. ligy Západ – Sezona 2022/2023

Pátek – 14.10. – 19:30 – SH Dukly Liberec

 

Rezerva oproti A-týmu pokračovala v zápasovém rytmu. Pod Ještěd zavítal tradiční celek BOCA Chotěboř. Jednalo se tedy o souboj třetího celku se čtvrtým.

Liberec úvod západu nezvládl a vyspělejší soupeř trestal chyby v defenzívě, kdy se ujal dvoubrankového vedení – 0:2. FTZS snížil na 1:2 díky JAKUBU ŠORSÁKOVI, který využil přesného pasu Hořáka. Následné špatné vyběhnutí Jerasova potrestal Novotný P. netradičně hlavičkou – 1:3. V poslední minutě prvního poločasu se povedlo libereckým snížit opět na rozdíl jediné branky a byl to PATRMAN, který stál na konci pohledné akce – 2:3.

Druhá půle se táhla v obdobném duchu. Liberci se sice povedlo stav na světelné tabuli srovnat a to díky dělovce HOŘÁKA – 3:3, nicméně vyspělá Boca zbraně nesložila a opět odskočila díky trefě Novotného J. – 3:4. No a bylo ještě hůř. Jerasov fauloval v pokutovém území a 6m kop bezpečně proměnil Novotný P. Rezervě se sice díky zásahu ZOUNKA povedlo snížit na rozdíl jediné branky – 4:5, ale nedisciplinovanost domácích hrála do karet Chotěboři. Šestý akumulovaný faul znamenal 10m kop a hattrick Novotného P. – 4:6 !!!

Liberecká rezerva tak poprvé na druholigové scéně poznala pocit prohry a je potřeba říci, že zcela zaslouženě !!!

 

FTZS Liberec „B“ x BOCA Chotěboř – 4:6 (2:3)

 

Sestava FTZS Liberec „B“
Brankáři (2) | Jerasov & Plechatý
Hráči (9) | Devátý, Hořák Dom., Patrman, Provazník (K), Rumler Š., Rumler P., Šorsák, Zounek, Franc

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Bína Marek | asistent trenéra
Dlask Jakub | konzultant, PR manažer
Razák Filip vedoucí mužstva

 

 

Branky
Šorsák, Hořák, Patrman, Zounek

Asistence

2x Hořák, Franc, Zounek

 

 

Hodnocení Filipa Razáka (vedoucí Liberce)

” V utkání jsme nepředvedli takový herní projev, jakým bychom se chtěli prezentovat a naše individuální chyby pomohly dobře hrající Chotěboři k vítězství. Bohužel se nám do zápasu nepodařilo přenést to, čemu se na tréninku věnujeme a soupeř ukázal svou zkušenost a kvalitu. Příští víkend máme volný los, tudíž máme 14 dní na to zapracovat na chybách a proti Bohemians předvést mnohem lepší výkon.”

Hodnocení Miloše Moravce (trenér Chotěboře)

” – bude doplněno v průběhu dne.

 

 

Tento víkend má rezerva volný díky odstoupení ze soutěže jabloneckého GMM ! Následovat bude za 14 dní utkání s pražskými Bohemians !!!

Neděle | 30.10. | 5. kolo 2. ligy Západ | výkop 17:00 | SH Dukly Liberec | soupeř: Bohemians Praha 1905

Dorazte naše hochy podpořit !!!

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT