„B“ tým – 1. kolo 2. ligy Západ – Sezona 2022/2023

Neděle – 25.09. – 20:00 – SH TJ Turnov

 

Rezerva odstartovala druholigovou štaci derby se sousedním Dalmachem Turnov ! Svěřenci trenéra Šorsáka byli v utkání favority a to se nakonec potvrdilo. Nepříliš prostoru v tamní hale dělalo zprvu problém našemu celku, kterému vázla kombinace. Šťastný nástřel BALÁŽE si do své sítě srazil domácí Krejčík – 1:0 pro FTZS. Na 2:0 zvýšil FRANC, který využil sehraného rohového kopu. Do poločasu domácí Dalmach snížil díky Krejčíkovi, který se už trefil do té správné sítě – 2:1.

Ve druhé půli byli liberečtí hráči už jistější na míči a vytvořili si několik slibných příležitostí. Bohužel pro ně přišel trest za neproduktivitu ze sálovek domácího Nováka – 2:2. Na to dokázala zareagovat nová posila PAVEL RUMLER, který opět překlopil vedení na stranu FTZS – 3:2. PAVEL RUMLER byl při chuti. Využil dalšího zaváhání v obraně Turnova a díky jeho druhé trefě liberečtí odskočili o dvě branky. Naději pro Dalmach vykřesal ve 35. minutě opět Krejčík – 4:3. No a tečku za prvním kolem udělal kdo jiný, než PAVEL RUMLER, který 16s před závěrečným hvizdem zkompletoval svůj hattrick – 5:3

Rezerva tak zvládla svou premiéru ve druhé lize Západ a připsala si cenné 3 body do tabulky ! Hattrickem se blýskla nová posila PAVEL RUMLER !!!

 

Dalmach Turnov x FTZS Liberec „B“ – 3:5 (1:2)

 

Sestava FTZS Liberec „B“
Brankáři (2) | Plechatý & Jerasov
Hráči (11) | Baláž, Devátý, Franc, Hořák Dom., Jelínek D., Patrman, Provazník (K), Rumler Š., Rumler P., Šorsák, Zounek

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Bína Marek | asistent trenéra
Dlask Jakub | konzultant, PR manažer
Razák Filip vedoucí mužstva

 

 

Branky
3x Rumler P., Franc, vlastní

Asistence

2x Šorsák, Baláž, Patrman

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (hrající trenér Liberce)

” Byl to velmi těžký zápas, takže jsme rádi za 3 body. Pro některé to byl premiérový start ve 2. lize a pro 3 hráče vůbec první start za FTZS. Jsem spokojený, jak si s tím kluci poradili a ničeho se nezalekli. Nedařilo se nám hrát náš futsal, kterým se chceme prezentovat. Měli jsme dost ztrát, takže se nám nedařilo otevírat obranný blok soupeře. Utkání jsme ale zlomili v náš prospěch díky aktivitě, bojovnosti a střelecké aktivitě v druhé půli. Za to chci kluky určitě pochválit.”

Hodnocení Aleše Krejčíka (hrající trenér Dalmachu Turnov)

” bude doplněno.“

 

 

Další utkání je na programu už tuto neděli, kdy rezerva přivítá na domácí palubovce boleslavské Malibu !!!

Neděle | 02.10. | 2. kolo 2. ligy Západ | výkop 19:30 | SH Dukly Liberec | soupeř: Malibu Ml. Boleslav

Dorazte naše hráče podpořit na domácí půdě !

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT