JAN DÍL patřil v loňském roce k objevům sezony. Trenér Vrabec se mohl spolehnout na jeho rychlost, dynamiku a tvrdé zakončení. DÍL nastoupil celkem k 16ti ligovým utkání zákl. části, v nichž se 3x gólově prosadil. Ne nadarmo kolem tohoto levonohého rychlíka kroužily přední české kluby. Bohužel v letní pauze Honzu přibrzdilo zranění kolene a tak zatím do futsalového procesu nenaskočil. Jak se aktuálně cítí a kdy plánuje návrat na palubovky? Na to se samotného aktéra zeptal náš PR manažer Kuba Dlask.

 

Honzo na jaře sis poranil ošklivě koleno a zatím jsi do futsalového procesu nezasáhl. Jak se dnes cítíš a kdy Tě budou fanoušci opět vídat v dresu FTZS ?

“ Zranění se mi stalo na konci dubna. První měsíc byl těžký na psychiku. Žít s vizí, že nemohu hrát 10 měsíců futsal nebo jinak sportovat mě ubíjelo. Nyní jsem si hlavu nastavil tak, že s tím nic neudělám a musím dělat vše pro to, abych se minimálně ve stejné formě vrátil po rekonvalescenci. Termín operace mám na začátku září a nerad bych něco uspěchal. Nohu chci naposilovat a dostat do co nejlepší kondice, abych mohl hrát nadále bez omezení. Když bych měl do této sezony naskočit, tak by to bylo mělo být cca v březnu, ale jak jsem řekl, nic nechci uspěchat, tak uvidíme, jak se vše bude vyvíjet a jak se budu cítit. Rád bych touto cestou popřál svým spoluhráčům, aby se jim vyhýbala všechna zranění a ať nasbírají v lize co nejvíce bodů !

 

Přejeme brzké uzdravení a rychlý návrat na palubovky Dílna !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT