Poslední novou tváří v kádru trenéra Vrabce je mladý odchovanec MARTIN BULEJKO (20 let), který mimo jiné v loňské sezoně vypomohl českolipským Démonům k záchraně v nejvyšší soutěži. Bača, jak se tomuto levonohému ofenzivnímu hráči nazývá je odchovancem FTZS Liberec, kde s kategorií U19 oslavil v předešlé sezoně TITUL a jelikož prostor v A-týmu nedostal, přesunul se závěrem sezony právě do sousední České Lípy, kde sbíral první prvoligové zkušenosti. Dnes je Bulejko na soupisce Liberce a rád by se popral o své místo v sestavě. Krátký rozhovor s ním připravil náš PR manažer Kuba Dlask.

 

Martine připravuješ se na sezónu s A-týmem, jak se ti v týmu líbí ?

Jsem rád za příležitost, je to kvalitní kádr a má své zkušenosti. V týmu se mi líbí hodně, protože dost kluků znám už z fotbalu a parta mě mezi sebe vzala dobře a za to jsem rád. Tréninky mají velkou kvalitu a jsou náročné.

Okusil sis loni ligu a tréninky v Démonech. Je to velká změna ?

Tréninky s Démony byly jiné. V Liberci jsou náročnější a z mého pohledu více kvalitnější. Lípa mi však dala možnost zkusit si zahrát 1. Futsal ligu a za to jim jsem vděčný.

Jak s odstupem času vzpomínáš na titul v U19 ?

Nepopsatelný pocit a lepší jsem ani nezažil. Strašně moc rád na to vzpomínám. Medaili mám nad postelí, takže každý den ji mám na očích. Těším se, až to budu jednou vyprávět svým dětem (smích).

 

Bačův příchod je tím posledním a kádr na ligový ročník 2022/2023 je tak kompletní. Jeho jmenovité znění bude zveřejněno v příštím týdnu po generálce s Malibu Mladá Boleslav na našem webu.

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT