Mezi další posily týmu se dají považovat také tři staronové tváře FTZS Liberec. Na spolupráci s klubem se pro sezonu 2022/2023 dohodli hráči JAKUB KRASNICKÝ, KAREL KNEJZLÍK a NOVOTNÝ VOJTĚCH.

 

JAKUB KRASNICKÝ (33 let) ukončil svou fotbalovou kariéru v týmu FK Přepeře a bude se naplno věnovat futsalu. Bohužel tomuto přesunu předcházelo jeho nepříjemné zranění kotníku, z něhož se bude Kuba zotavovat ještě cca 2 měsíce. Krasňa, jak se tomuto univerzálovi přezdívá naposledy nastoupil v našem dresu v sezoně 2018/2019. Tehdy se jednalo vůbec o první prvoligové účinkování. JAKUB KRASNICKÝ bude fit na přelomu září/října a bude nastupovat s jeho oblíbeným číslem 6.

KAREL KNEJZLÍK (26 let) je milovníkem futsalu, nicméně zpravidla mu jeho fotbalové povinnosti pravidelnější činnost nepovolili. Aktuálně se tento šikovný levonohý univerzál dohodl s klubem na pevné spolupráci, což dokazuje jeho tréninková morálka od počátku přípravy. Karlos bude pro tým určitě velkým přínosem a jeho záda bude zdobit číslo 77.

A posledním navrátilcem je bývalý hráč zaniklého Benaga – VOJTĚCH NOVOTNÝ (28 let). Vojta se v minulosti rovněž potýkal s fotbalovými kolizemi, ale stejně jako Karel Knejzlík, tak i on se s klubem dohodl na pevné spolupráci. Novota bude i přes jeho nízký věk patřit ke zkušenějším hráčům kádru trenéra Vrabce a bude nastupovat s jeho oblíbeným číslem 19.

 

 

VÍTEJTE OPĚT V NAŠICH ŘADÁCH PÁNOVÉ !

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT