Představujeme vám posilu číslo 2. Po pěti sezonách se do našeho klubu vrací JAN MEČÍŘ (28 let), který doposud působil v sousedním druholigovém Jablonci. Před pěti lety odcházel Mečíř do GMM z důvodu malého vytížení a touze zahrát si v jednom dresu se svými bratry. Dnes je situace odlišná a my vítáme Honzu zpět u nás. Jednoho z nejproduktivnějších hráčů 2. ligy Západ vyzpovídal náš PR manažer Kuba Dlask:

 

Méčo jaké bylo rozhodování, když přišla nabídka na návrat do FTZS Liberec?

Rozhodování nebylo úplně složité, když mě Pavel Bína oslovil. Ve FTZS jsem začínal, nyní jsem se po 5 letech vrátil ze sousedního Jablonce, kde minulá sezóna z hlediska týmu nebyla optimální, ačkoliv individuálně se mi dařilo. Po pár dnech už se oba kluby spojily a začaly dohadovat můj přestup a jsem rád, že se to vše stihlo a mohl jsem naskočit hned na úvod přípravy.

Sledoval si boje FTZS v první lize ?

Ano, sledoval, pár zápasů jsem sledoval i živě na Dukle. Navíc s manažerem týmu Bořkem Poživilem spolu jezdíme na velký fotbal do Německa, takže informace mám. Klukům se dařilo a myslím, že mohli být spokojeni se sezonou. V play-off to už na Plzeň bohužel nestačilo, ta ukázala svou vysokou kvalitu.

Máš za sebou týden přípravy a modelové utkání, jak se na v novém týmu cítíš ?

Cítím se dobře, s většinou kluků už se znám dlouho a jsem rád za přijetí do týmu. Příprava je na vysoké úrovni, tréninky jsou pestré, náročné, ale zároveň zábavné. Těším se na utkání v Polsku a jsem zvědavý, jak bude vypadat přátelský zápas s nováčkem polské ligy.

 

 AŤ SE DAŘÍ MÉČO !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT