Liberecký odchovanec ADAM KNOBLOCH (20 let) se loučí. Jeho výkony z předešlé sezony uchvátily přední české kluby a bude to nakonec SK Interobal Plzeň, kam Adam zamíří. S předloňským mistrem ČR podepsal tříletý kontrakt.

Adam stihl v „A“ týmu FTZS odehrát 9 ligových utkání, ve kterých si připsal jednu branku a 3 asistence. K tomu všemu si připsal s mládežnickými kategoriemi 2 mistrovské tituly (U17, U19). Adam se díky přestupu zapíše do historie klubu jako první odchovanec, o jehož služby projevil zájem přední český futsalový klub. Níže se dozvíte pocity samotného aktéra.

 

Adame jak bys zhodnotil uplynulou sezónu ?
Uplynulou sezónu bych zhodnotil velmi kladně. Sice jsem do ní naskočil až v půlce prosince, ale uhráli jsme spousty dobrých výsledků.

Který moment se Ti nejvíce vryl do paměti ?
Nejvíce si budu pamatovat zápas na Spartě, kdy jsme poprvé porazili tým z první top 5 a také jsem dal svůj první gól.

Dokázal sis před rokem představit, že by tvoje futsalová kariéra mohla nabrat takové obrátky ?
Rozhodně ne. O to víc jsem vděčný, že jsem dostal příležitost pravidelně hrát již od začátku. Ještě na podzim jsem se byl podívat na zápase Interobalu proti Barceloně, kde jsem o myšlenkách hrát futsal ještě vůbec nepřemýšlel. Na druhou stranu je krásné, jak se může život změnit ze dne na den.

Jak probíhala vzájemná jednání s Plzní a jaký měl přístup Liberec ?
Jednání bylo velice příjemné. Nejdříve mě oslovil trenér Kopecký, který mi nastínil cestu, kterou se mnou plánují a ta se mi moc líbila. Poté šlo všechno velmi rychle. Moc si vážím přístupu Plzně i Liberce, jak se zachovali.

Chtěl by si něco vzkázat fanouškům, hráčům a funkcionářům FTZS ?
Chtěl bych všem moc poděkovat za nespočet věcí. FTZS byla pro mě srdcová záležitost od kolektivu až po vedení, které pro nás dělá první poslední. Nikdy na to nezapomenu. Zároveň vám přeju hodně štěstí a úspěchů do budoucích sezón, které věřím budou ještě lepší než ty dosavadní.

 

Adamovi přejeme pevné zdraví a co nejlepší výkony, které ho mohou v budoucí kariéře posunout ještě o kus dál !

DÍKY ZA VŠE ÁDO !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT