„A“ tým – 3. ZÁPAS ČTVRTFINÁLE PLAY-OFF – Sezona 2021/2022

Pátek – 25.03. – 20:00 – SH Lokomotiva Plzeň

 

Třetí utkání čtvrtfinálové série play-off bylo na programu včera, kdy Liberec zavítal opět na západ Čech do Plzně. Touha prodloužit sérii byla velká. Libereckým se v průběhu týdne rozrostla marodka a tak dostalo proti Interobalu prostor dravé mládí.

V utkání byly papírovými favority hráči Plzně a dokazovali to hned od úvodu. Na brzké branky Ricka, Seidlera a Rešetára odpověděl PETR PATRMAN, který snížil na 1:3 po pohledné akci Knoblocha. Do poločasu využil ztráty míče na polovině hřiště ještě Rešetár a připsal si svou druhou branku v zápase – 1:4. Tak skončila i první dvacetiminutovka.

V té druhé docházely hráčům FTZS síly a loňští mistři byli při chuti. Navýšili skóre až na 1:9. V závěrečných minutách byl odměněn JAKUB DANĚK za svůj kvalitní výkon, kterého našel z rohového kopu Jelínek – 2:9. Tečku za zápasem udělal Šrajt, který stanovil konečné skóre na 2:10 u našeho pohledu.

Konečný stav zápasu: 2:10 | Stav série: 0:3

Cesta play-off tak pro Liberec končí ve čtvrtfinále a sezona je u konce. O titul mistra ČR 2021/2022 si to rozdají týmy – SK Interobal Plzeň, Svarog Teplice, Slavia Praha a dnes s největší pravděpodobností ukončí svou 1/4 fin. sérii také Chrudim doma proti Mělníku.

 

SK Interobal Plzeň x FTZS Liberec – 10:2 (4:1)

 

Sestava FTZS Liberec
Brankáři (2) | Dlask & Jerasov
Hráči (8) | Bína P. (K), Vobořil, Daněk, Jelínek, Baran, Patrman, Knobloch, Janouš

 

Realizační tým
Vrabec Karel | hlavní trenér
Šorsák Jakub | asistent trenéra
Poživil Bořek vedoucí mužstva
Slovák Ondřej | fyzio
Mezei Robert | prezident klubu

 

 

Branky
Patrman, Daněk

Asistence
Jelínek, Knobloch

 

 

Hodnocení Pavla Bíny (kapitán Liberce)

” Gratuluji Plzni k zaslouženému postupu. Upřímně jsem doufal, že nějaké utkání urveme a budeme se radovat z historicky prvního sériového bodu v play-off. Nestalo se, ale i tak musím svému týmu poděkovat za výkony a nasazení. Sezonu hodnotíme opět pozitivně. Progres je vidět v mnoha aspektech a je třeba opět pracovat a posouvat se dál. Nyní máme dostatečný prostor na to připravit kvalitní a zdravý tým na další sezonu.”

Hodnocení Gabriela Ricka (hráč Plzně)

” Zápas se mi hodnotí velmi dobře. Vyhráli jsme, postoupili jsme do semifinále, takže přesně jak jsme si to představovali. Zápas jsme rychle naklonili na naši stranu a měli ho pod kontrolou. Musím Liberec pochválit za sympatické výkony, byla to dobrá série.”

 

 

Sezona je tak u konce !

Děkujeme všem fanouškům za jejich podporu v průběhu sezony a už nyní se těšíme na tu další ! Bude to opět velká výzva !!!

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT