„A“ tým – 2. ZÁPAS ČTVRTFINÁLE PLAY-OFF – Sezona 2021/2022

Středa – 23.03. – 19:30 – SH Dukly Liberec

 

Druhé utkání čtvrtfinálové série play-off proti Plzni bylo na programu ve středu. Liberec chtěl navázat na sympatický výkon z prvního duelu vylepšený o důslednější obrannou činnost. Trápila ho ale především koncovka, od které si nyní trenér Vrabec sliboval více. Kádr FTZS byl pro domácí utkání doplněn o mládežnické reprezentanty Knoblocha a Janouše, kteří se vrátili z kvalifikačního evropského šampionátu v Portu.

Zápas měl od začátku slušné parametry. Liberec byl precizní v obraně a vyrážel do nebezpečných kontrů, které bohužel pro něj končily na plzeňském Vahalovi. První branku zápasu obstarala Plzeň a nebyl to nikdo jiný, než tradiční střelec Holý – 0:1. Byť se Liberec snažil, síť v prvním poločase nerozvlnil. Naopak Interobal odskočil na 2:0 zásluhou kanonýra Seidlera. Tak skončil i první poločas.

Druhá dvacetiminutovka se táhla v obdobném duchu. Navíc od dvanácté minuty hráli hoste pod hrozbou 10ti metrového kopu, kdy nasbírali poměrně rychle 5 faulů. Loňský mistr si ale utkání pohlídal a ve druhé půli přidal ještě 3 branky. Liberečtí se bohužel před domácím publikem branky nedočkali, byť si ji určitě zasloužili.

Konečný stav zápasu: 0:5 | Stav série: 0:2

 

FTZS Liberec x SK Interobal Plzeň – 0:5 (0:2)

 

Sestava FTZS Liberec
Brankáři (2) | Dlask & Vogt
Hráči (11) | Bína P. (K), Vobořil, Daněk, Jelínek, Benek, Janáček, Díl, Baran, Patrman, Knobloch, Janouš

 

Realizační tým
Vrabec Karel | hlavní trenér
Šorsák Jakub | asistent trenéra
Poživil Bořek vedoucí mužstva
Slovák Ondřej | fyzio
Mezei Robert | prezident klubu

 

 

Branky
x

Asistence
x

 

 

Hodnocení Jakuba Dlaska (brankář Liberce)

” Kdo viděl první utkání a to dnešní, tak viděl zlepšení v našem bránění. Nepouštěli jsme Plzeň k tolika vyloženým šancím, ale i přesto soupeř ukázal svoji kvalitu. Mrzí nás prohra na domácí palubovce, ale v pátek pojedeme do Plzně s tím, že už nemáme co ztratit a pokusíme se ještě stav série zdramatizovat.”

Hodnocení Petera Kozára (hráč Plzně)

” Zápas jsme zvládli přesně tak, jak jsme chtěli. Vstřelili jsme první branku a měli hru pod kontrolou. Máme to, pro co jsme do Liberce jeli a v pátek budeme chtít postoupit do semifinále.”

 

 

Třetí utkání série je na programu již tuto středu – 25.03. Výkop 20:00 / SH Lokomotiva Plzeň !

Držte našim hráčům palce !

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT