„A“ tým – 22. kolo 1. Futsal ligy – Sezona 2021/2022

Pátek – 11.03. – 20:00 – SH Dukly Liberec

 

Tečku za základní částí sezony udělal Liberec utkáním s Českými Budějovicemi, které byly před střetnutím jistými sestupujícími z nejvyšší futsalové soutěže. FTZS měl o motivaci postaráno. V případě zisku 3 bodů a prohry Mělníku na půdě Chrudimi si mohl zajistit konečné 7. místo a lepší výchozí pozici pro PLAY-OFF.

Úvod duelu patřil Liberci, který se snažil najít skulinky v obraně Jihočechů. Jako prvnímu se to povedlo ALEŠI BENKOVI, který otevřel skóre utkání – 1:0. Na to dokázali Budějovice odpovědět, kdy se prosadil na 1:1 hostující Jasanský. Do poločasu se síť Dynama rozvlnila ještě 2x a to po trefě VOBOŘILA a kapitána BÍNY – 3:1.

Druhou dvacetiminutovku odstartoval individuální akcí TOMÁŠ JANÁČEK, který získal míč na své polovině, přešel přes 2 obránce a zavěsil do šibenice – 4:1. Pátou branku si připsal hrudí JAKUB DANĚK – 5:1. Korekce skóre přišla ze sálovek hostujícího Pecky – 5:2 a tečku za duelem udělal JAKUB ŽOČEK, který využil přesné příhry Benka – 6:2

Liberec si díky výhře připsal povinné body do tabulky a jelikož Mělník padl na půdě Chrudimi vysoko 0:10, může se radovat z konečného 7. místa a lepší výchozí pozice pro PLAY-OFF !!!

 

FTZS Liberec x Dynamo PCO České Budějovice – 6:2 (3:1)

 

Sestava FTZS Liberec
Brankáři (2) | Vogt & Dlask
Hráči (11) | Bína P. (K), Vobořil, Daněk, Knobloch, Jelínek, Benek, Žoček, Janáček, Díl, Janouš, Baran

 

Realizační tým
Vrabec Karel | hlavní trenér
Poživil Bořek vedoucí mužstva
Slovák Ondřej | fyzio
Mezei Robert | prezident klubu

 

 

Branky
Benek, Vobořil, Bína P., Daněk, Janáček, Žoček

Asistence
Vobořil 2, Bína P., Knobloch, Benek

 

 

Hodnocení Karla Vrabce (trenér Liberce)

” Jsem rád, že jsme dnešní utkání zvládli. Zejména první poločas nebyl vůbec lehký a pomohlo nám až odskočení v závěru poločasu. Chtěl bych kluky pochválit za správný přístup k utkání a jsem rád, že se nám podařilo vybojovat konečné 7. místo.”

Hodnocení Vojtěcha Vejvara (trenér Českých Budějovic)

” Poslední ligový zápas jsme si chtěli hlavně užít. První poločas byl dle mě vyrovnaný. Domácí se sice dostali do vedení, ale my jsme krásnou akcí v zápětí dokázali srovnat. Bohužel jsme inkasovali dva smolné goly v závěru prvního poločasu a na začátku druhého, kdy nám odskočili na rozdíl tří branek. Do konce zápasu si to v klidu pohlídali. Pro nás to byla tečka za touto, bohužel pro nás smolnou a poslední sezonou.”

 

 

Základní část sezony 2021/2022 je u konce ! Jejím vítězem se stal tým FK Chrudim ! Gratulujeme !

Liberec díky lepšímu postavení v tabulce narazí na druhý tým tabulky a to: SK Interobal Plzeň (loňský MISTR).

Ohledně termínů vzájemných střetnutí VÁS budeme informovat !

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT