„B“ tým – 15. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Neděle – 20.02. – 20:00 – SH ZŠ Dobiášova

 

Předposlední kolo soutěže a zároveň poslední domácí duel čekal na naši rezervu v neděli. Pod Ještěd zavítala Kadaň, které měl Liberec rozhodně co vracet poté, co padl v první vzájemné konfrontaci vysoko 1:6.

Do utkání vstoupila lépe naše rezerva, která se chopila vedení 2:0 po brankách Patrmana a Hořáka. Soupeř dokázal srovnat a následně také odpovědět na krásnou individuální branku Hejla – 3:3. Vítěznou trefou vystřelil 3 body Liberci 5 minut před závěrečným hvizdem Marek Bína. No a tečku za duelem udělal svým druhém gólem v utkání Patrman, který trefil ve 40té minutě odkrytou branku Kadaně.

Liberečtí tak udělali další důležitý krok za postupem do druhé nejvyšší soutěže. Vyvrcholení divize je na programu již tuto neděli, kdy FTZS zavítá na půdu pražských Bohemians, kde půjde o všechno !!!

 

FTZS Liberec “B” x Betis Kadaň – 5:3 (3:2)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (2) | Plechatý & Jerasov
Hráči (9) | Kratochvíl, Bína M., Janouš, Hejl, Hořák, Patrman, Franc, Díl, Provazník (K)

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Slovák Ondřej | vedoucí mužstva

 

 

Branky
Patrman 2, Hořák, Hejl, Bína M.

Asistence
Hořák, Díl, Kratochvíl

 

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Do vyrovnaného a soubojového utkání jsme vstoupili lépe my a chopili se vedení 2:0. Bohužel jsme v první půli vypadli z koncentrace a soupeř toho využil, kdy skóre srovnal. Druhý poločas nebyl podle našich představ. Do zakončení a vyložených šancí jsme se příliš nedostávali, ale naopak jsme nedostatky nahradili urputností, nasazením, což nás nakonec dovedlo ke 3 bodům. Kluky opět musím pochválit za nasazení a dobrý týmový výkon.”

 

 

Poslední divizní duel letošní sezony a vyvrcholení celé soutěže čeká naši rezervu už tuto neděli, kdy zavítá na palubovku pražských Bohemians. Výkop utkání je plánován na 20:30 / SH Eden, Praha.

Držte našim borcům v boji o postup do druhé nejvyšší soutěže palce !

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT