„A“ tým – 19. kolo 1. Futsal ligy – Sezona 2021/2022

Neděle – 20.02. – 20:30 – SH Dukly Liberec

 

Po úspěšném utkání na Spartě přivítal Liberec na domácí palubovce rozjetou Chrudim, která aktuálně vévodí lize. Chrudimští navíc před blížícím se play-off posílili své řady o dvě zahraniční akvizice, Brazilce Torrese a Srba Radovanoviče.

Liberec čelil 40 minut náročnému stylu hry soupeře a obdržel první branku už ve čtvrté minutě, kdy se prosadil Everton. Východočeši diktovali tempo hry a v první polovině zápasu vedli pohodlně 5:0. FTZS se do zakončení dostával sporadicky.

Obdobný obraz hry přinesla i druhá dvacetiminutovka. Chrudim navýšila svůj náskok až na 9:0. V druhé půli měl i Liberec své šance, ale ty zůstaly bohužel neproměněny.

Překvapení se tak nekonalo. Chrudim si připsala zaslouženě 3 body a je nedále na dobré cestě za vítězstvím v základní části !!!

 

FTZS Liberec x FK Chrudim – 0:9 (0:5)

 

Sestava FTZS Liberec
Brankáři (2) | Vogt & Dlask
Hráči (10) | Dvořák, Kazda, Daněk, Knobloch, Žoček, Žampa, Bína P. (K), Janáček, Vobořil, Baran

 

Realizační tým
Vrabec Karel | hlavní trenér
Mezei Robert | prezident klubu
Poživil Bořek vedoucí mužstva
Slovák Ondřej | fyzio

 

 

Branky
x

Asistence
x

 

 

Hodnocení Karla Vrabce (trenér Liberce)

” Rozjetá Chrudim nás bohužel totálně přejela. Mrzí mě určitě nevstřelení aspoň jedné branky, protože minimálně tři 100% šance jsme na to měli. Některé góly, které jsme inkasovaly, byly z naší strany laciné. Chrudim ukázala obrovskou kvalitu a my jsme bohužel na lepší výsledek neměli nárok.”

Hodnocení Dominika Baloga (hráč Chrudimi)

” Utkání hodnotím pozitivně, odehráli jsme velmi dobrý zápas, kdy jsme soupeře jednoznačně přehráli. Vytvořili jsme si mnoho brankových příležitostí, které jsme dokázali i proměnit. Tímto zápasem jsme se posunuli opět blíže k vítězství základní části.”

 

 

Další utkání čeká hráče už tento pátek 25.02., kdy zavítají na palubovku Helasu Brno. Výkop utkání je plánován na 19:30 / SH KP Vodova.

Držte našim borcům palce !

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT