„B“ tým – 14. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Neděle – 13.02. – 18:00 – MSH Kladno

 

V rámci čtrnáctého kola DIVIZE A zavítala ligová rezerva k odvetnému utkání proti Brandýsku. Liberec splnil roli favorita, kdy se chopil poločasového vedení 4:1 po brankách Kratochvíla, Patrmana, Hejla a kapitána France. Ve druhé půli přidal svou druhou trefu Kratochvíl a tým si tak nakonec dokráčel pro povinné 3 body do tabulky. Dobře organizovaný soupeř se nakonec prosadil také z power-play.

Soutěž se díky dvěma odhlášeným týmům (Slaný a Chomutov) blíží do závěrečné fáze. Liberec v posledních dvou kolech čekají nejtěžší kroky ke kýženému postupu do 2. ligy Západ. Doma vyzve Kadaň a následně zavítá na půdu pražských Bohemians !!!

 

Futsal club Brandýsek x FTZS Liberec “B” – 2:5 (1:4)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (2) | Jerasov & Dlask
Hráči (9) | Patrman, Kratochvíl, Hejl, Franc (K), Bína P., Bína M., Díl, Ježek, Razák

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Slovák Ondřej | vedoucí mužstva

 

 

Branky
Kratochvíl 2, Hejl, Franc, Patrman

Asistence
Patrman 3, Hejl 2

 

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Odehráli jsme dobré a soubojové utkání proti dobře organizované obraně domácích. Vytvořili jsme si dost brankových příležitostí, které nám ve finální fázi vychytal po celé utkání skvěle chytající brankář Brandýsku. Za výhru jsem rád. Nyní se musíme pečlivě připravit na závěr sezony, kde se bude lámat chleba.”

 

 

Další utkání čeká naši rezervu opět v neděli – 20.02., kdy se postaví na domácí palubovce proti Betisu Kadaň. Výkop utkání je plánován na 20:00 / SH ZŠ Dobiášova !!!

Držte našim borcům v boji o postup do druhé nejvyšší soutěže palce !

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT