„B“ tým – 12. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Neděle – 30.01. – 20:30 – SH Dukly Liberec

 

V rámci dvanáctého kola DIVIZE A bylo na programu druhé liberecké derby s Pampuchem. To první ovládla naše rezerva, která chtěla na svůj úspěch navázat i tentokrát. Hojný počet diváků v útrobách SH Dukly Liberec viděl pohledný futsal plný ostrých zákroků, šancí, branek a také jednu ČK na straně soupeře. Posílená rezerva o 3 hráče z „A“ týmu nakonec splnila roli favorita a sebrala po zásluze důležité 3 body do tabulky.

Střelecky se na straně FTZS dařilo nejvíce trojici ŠORSÁK, ŽOČEK a HOŘÁK, kdy si všichni hráči připsali po dvou trefách !!!

 

Pampuch Liberec x FTZS Liberec “B” – 4:7 (0:4)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (2) | Plechatý & Jerasov
Hráči (9) | Šorsák, Patrman (K), Franc, Díl, Bína M., Žoček, Bína P., Kratochvíl, Hořák

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Vrabec Karel | asistent trenéra
Slovák Ondřej | vedoucí mužstva

 

 

Branky
Šorsák 2, Žoček 2, Hořák 2, Patrman

Asistence
Bína M. 2, Žoček, Hořák, Šorsák

 

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Od úvodu zápasu jsme drželi míč převážně na svých sálovkách my. Bohužel jsme na první branku museli čekat až do desáté minuty, jelikož jsme se nemohli přes dobře chytajícího Vika prosadit. Soupeře jsme do větších příležitostí nepouštěli a nakonec po dvaceti minutách vedli 4:0. Druhý poločas už z naší strany tak dobrý nebyl a mrzí mě 4 inkasované branky, které hatí náš obětavý výkon. Hráče musím pochválit za přístup a dodržování taktických pokynů, což nás nakonec všechny dovedlo ke společnému cíli.”

 

 

Další utkání čeká naši rezervu opět v neděli – 06.02., kdy se hráči postaví doma proti rezervnímu týmu Olympiku Mělník. Výkop je plánován na 20:00 / SH ZŠ Dobiášova.

Držte našim borcům palce !

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT