„U19 & U17“ – 6. kolo Dorostenecké a Juniorské ligy – Sezona 2021/2022

Neděle – 23.01. – 10:00 – MSH Česká Lípa

 

Předposlední mládežnický turnaj se našim hráčům nepovedl podle představ. Devatenáctka odehrála pouze 2 utkání, kdy remízovala s českolipskými Démony 3:3. V druhém utkání s Tangem Hodonín podali hráči už výrazně lepší výkon, který bohužel třemi body odměněn nebyl. Remízový stav na svoji stranu chtěli strhnout obě mužstva, což se 4s před závěrečným hvizdem povedlo soupeři, který proměnil 10m. kop za šestý faul a sebral tak všechny tři body. Třetí utkání mělo být sehráno s Brnem, ale to zasáhla marodka a tak musel být zápas kontumován v náš prospěch (5:0).

Kategorie U17 se kvůli marodce Brna a České Lípy nedočkala zápasu žádného. Obě utkání byla bohužel kontumována 5:0 v náš prospěch.

Největší kaňkou na turnaji je zranění zad kapitána DANA VIKA, který strávil na palubovce pouze pár vteřin.

Kompletní informace z turnaje naleznete v našem reportu !!!

 

U19

Sestava |
Jerasov – Vik (K), Janouš, Zounek, Hejl, Kaiser, Devátý, Ježek

Realizační tým |
Bína Pavel – hlavní trenér
Šorsák Jakub – asistent trenéra
Dlask Jakub – vedoucí týmu

 

Démoni Česká Lípa x FTZS Liberec – 3:3 (2:2)

Branky | Ježek, Zounek, Kaiser
Asistence | Zounek

 

FTZS Liberec x Tango Hodonín – 1:2 (1:1)

Branky | Ježek
Asistence | Janouš

 

FTZS Liberec x Helas Brno – 5:0 (kontumace)

 

Hodnocení trenéra Bíny P.:
” V prvním utkání námi otřáslo zranění kapitána Vika, který si po pár vteřinách na palubovce přivodit zranění zad. Než jsme se z toho vzpamatovali, tak jsme prohrávali 0:2. Kluci následně přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a do poločasu stav srovnali. Ve druhé půli jsme trefili snad 6 tyčí a neproměnili další šance. Z brejků hrozili i Démoni a tak si myslím, že je remíza pro oba týmy spravedlivá. Z naší strany to nebyl určitě výkon, se kterým bychom byli spokojeni.

Druhý zápas proti Hodonínu jsme v omezeném počtu hráčů odehráli paradoxně daleko lepší utkání. Bohužel jsme nemohli najít recept na kvalitního brankáře Tanga. Remíza by utkání slušela více. Bohužel jsme si nedisciplinovaností zápas prohráli sami, kdy jsme udělali hloupý nic neřešící šestý faul na polovině hřiště a soupeř proměnil desítku.”

 

U17

Obě utkání s Helasem Brno a Démony Česká Lípa byla kontumována v náš prospěch 5:0 a to kvůli rozsáhlé marodce na straně obou soupeřů.

 

 

Poslední turnaj základní části odehrají naši mladící již tuto neděli – 30.01. a to ve SH Eden, Praha. Zde se střetnou s oběma pražskými eS.

 

 

Držte našim mladíkům palce v boji o FINAL FOUR !!!

tým F T Z S L

 

ZPĚT