„U19 & U17“ – 5. kolo Dorostenecké a Juniorské ligy – Sezona 2021/2022

Sobota – 08.01. – 10:00 – SH Neratovice

 

V roce 2022 pokračovaly také mládežnické ligy ! Naši hráči se vydali v sobotu do nedaleké SH Neratovice, kde se utkali s Rapidem Ústí nad Labem a Olympikem Mělník. Kategorie U19 nenašla ani tentokrát svého přemožitele a 2x přesvědčivě zvítězila. Individuálně a střelecky se dařilo Adamu Knoblochovi, který se trefil hned 7x. Naopak mladší kategorie U17 nepřivezla pod Ještěd ani bod, kdy 2x těsně prohrála.

Kompletní informace z turnaje naleznete v našem reportu !!!

 

U19

Sestava |
Jerasov – Lupoměský, Ježek, Devátý, Zounek, Hejl, Křeš, Knobloch (K)

Realizační tým |
Benek Aleš – hlavní trenér
Mezei Robert – vedoucí týmu

 

Rapid Ústí nad Labem x FTZS Liberec – 1:8 (0:4)

Branky | Knobloch 2, Zounek 2, Hejl 2, Křeš, Ježek,
Asistence | nebyly uvedeny v zápise

 

Olympik Mělník x FTZS Liberec – 2:8 (0:5)

Branky | Knobloch 5, Zounek 2, Ježek
Asistence | Ježek 2, Hejl 2, Devátý, Zounek

 

Hodnocení trenéra Benka:
” V prvním utkání s Rapidem jsme měli herní převahu, ale nebyl sem spokojen s pohybem a s řešením jednotlivých akcí. Hráli jsme stereotypně a přidržovali míč. I přes vstřelené branky a snadné vítězstvím s výkonem nemůžeme být spokojení.

S Mělníkem jsme měli lepší pohyb. Dobře jsme soupeře napadali a dostávali pod tlak. Nepouštěli jsme je ani do žádných velkých brankových příležitosti. Z chyb soupeře jsme měli mnoho šancí a 8 vstřelených gólů je ještě milosrdných. Posledních 10 min jsme polevili. V domnění, že je rozhodnuto jsme dělali zbytečné chyby a hráli s nimi nahoru dolů. Mělník chodil do brejků a mohl určitě vstřelit více branek než dvě. Rozdílovým hráčem na turnaji byl Knobloch, který vstřelil celkem 7 branek. Kluci si zaslouženě připsali 6 bodů do tabulky.”

 

U17

Sestava |
Karásek – Dlask, Havlíček, Kočka, Procházka, Vacek (K), Loffler

Realizační tým |
Benek Aleš – hlavní trenér
Mezei Robert – vedoucí týmu

 

Rapid Ústí nad Labem x FTZS Liberec – 3:1 (2:0)

Branky | Dlask
Asistence | bez asistence

 

Olympik Mělník x FTZS Liberec – 4:3 (4:1)

Branky | Dlask, Procházka, Havlíček
Asistence | Vacek, Loffler

 

Hodnocení trenéra Benka: 
“ První utkání proti favoritovi celé dorostenecké ligy jsme odehráli nebojácně a velmi disciplinovaně do obranné fáze. Kluci jsou převážně ročníku 2006 a ten rozdíl o 2 roky rozhodl i celé utkání. Až do samotného závěru jsme se snažili vyrovnat na 2:2, ale nepovedlo se a soupeř vteřinu před koncem potvrdil výhru.

S Mělníkem jsme pomýšleli na bodový zisk, ale špatným vstupem do utkání, kdy jsme bohužel rychle prohrávali 3:0, se nám těžko dostávalo do zatažené obrany Mělníku. Druhý poločas byl v naší režii a dokázali jsme se přiblížit na rozdíl jediné branky. Ke konci jsme se uchýlili k power-play, ale ta nám však nevyšla a vyrovnávací gól se nám vstřelit nepovedlo. Za celý turnaj musím kluky pochválit. Předvedli jsme dva týmové výkony za které se nemusíme stydět.“

 

 

Předposlední turnaj základní části odehrají naši mladící za 14 dní v neděli – 23.01. a to v MSH Česká Lípa. Zde se střetnou s Tangem Hodonín, Helasem Brno a Démony Česká Lípa.

 

Dorazte naše mladé naděje podpořit !

tým F T Z S L

 

ZPĚT