KAMIL JANOUŠ je dnes považován za základní kámen českého výběru do 19ti let. Po skončení ligové sezony ho čekal spolu s dalšími hráči FTZS reprezentační sraz, kde se svěřence trenéra Brůny v rámci Visegrad Cupu utkali 2x s výběrem Slovenska. Na ostravské půdě jednou zvítězili vysoko 7:2 a jednou se soupeři rozešli smírně 3:3. Kamil se na srazu blýskl jednou brankou a stabilními výkony. Své pocity po turnaji sdělil našemu PR manažerovi:

 

“ Po 2 letech jsme si zahráli soutěžní utkání. Mrzí mě, že nepřijelo více týmu, ale i tak to byl zážitek. Jsem zklamaný z prvního zápasu se Slovenskem, ve kterém jsme byli jasně lepší, ale museli jsme dotahovat manko 0:2 po dvou slepených gólech a vlastně jediných dvou slovenských šancích v první půli. V druhém poločase jsme zápas dokázali otočit na 3:2, ale bohužel v závěru jsme znovu inkasovali a tak první zápas skončil remízou.

Druhý zápas měl stejný obrázek jako první, akorát se nám podařilo deklasovat Slováky a zaslouženě jsme vyhráli. Ze soustředění mám výborný pocit, všechno jsme odmakali na 100%. Ukázali jsme skvělou partu a charakter nás všech. Ze vstřelené branky mám velkou radost.“

 

Kamčo gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu. Ať se daří i nadále !

tým F T Z S L

 

ZPĚT