„B“ tým – 8. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Sobota – 18.12. – 18:15 – MSH Chomutov

 

První polovinu sezony zakončila naše rezerva na půdě posledního celku tabulky – Atletica Chomutov, které stále čáka na svůj první bodový zisk.

Liberečtí hráči chtěli napravit vysokou prohru na půdě Kadaně a to se jim od prvních minut dařilo. Po pohledných akcích padaly hezké branky a skóre se zastavilo na nepopulární desítce. Vychytanou nulu zhatil Plechatému pár minut před koncem chomutovský Prokopec, který připsal domácím čestnou trefu na 1:10. V dresu FTZS to nejvíce pálilo dvojici KAZDAŠORSÁK. Oba hráči zaznamenali hattrick. Dvorním asistentem se stal DVOŘÁK se čtyřmi asistencemi.

Rezerva se díky ztrátě Bohemians dotáhla na čelo tabulky a tak bude v roce 2022 o zábavu postaráno.

 

Atletico Chomutov x FTZS Liberec “B” – 1:10 (0:4)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (1) | Plechatý
Hráči (8) | Bína M., Šorsák, Kazda, Dvořák, Patrman, Hořák, Franc, Provazník (K)

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Slovák Ondřej | vedoucí mužstva

 

 

Branky
Kazda 3, Šorsák 3, Hořák, Bína M., Franc, vlastní

Asistence
Dvořák 4, Bína M. 2, Plechatý, Kazda

 

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenéra Liberce)

” Jsem rád za naši předvedenou hru. Od začátku zápasu jsme drželi balón, určovali tempo hry a dali góly po krásných akcích. Byli jsme důslední do obrany a po dlouhé době jsme udrželi koncentraci po celé utkání. Mohli jsme přidat i více branek, protože příležitostí jsme měli opravdu mnoho. Nikdy nechválím individuální výkony, ale tentokrát bych chtěl vyzdvihnout výkon Patyho (Petr Patrman), který bohužel zápas nedohrál kvůli zranění kotníku. Přeji mu brzké uzdravení a návrat na palubovky. Děkuju i klukům nejen za poslední zápas, ale za celou polovinu soutěže.”

 

 

První odvetný duel odehraje rezerva v pátek – 07.01. a to na půdě Dobřichovic. Výkop je plánován na 20:00 / SH Bios Dobřichovice.

Držte našim borcům palce i v roce 2022, kdy se poperou o postup do druhé nejvyšší soutěže v ČR.

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT