„U19 & U17“ – 3. kolo Dorostenecké a Juniorské ligy – Sezona 2021/2022

Neděle – 05.12. – 10:30 – MSH Česká Lípa

 

Dalším kolem pokračovaly o víkendu mládežnické ligy. Pandemie bohužel nedovolila, aby se v MSH Česká Lípa odehrála všechna utkání a to s týmy SK Interobal Plzeň a Dynamo PCO České Budějovice. Mladší sedmnáctce nedorazil na turnaj ani jeden soupeř a výsledky by tak měly být kontumovány v prospěch Liberce. Devatenáctka odehrála pouze jedno utkání, které s Českými Budějovicemi výsledkově zvládla a vyhrála 6:4. Druhé utkání s Plzní bude taktéž kontumováno kvůli absenci soupeře. U19 tak zůstává stále neporažena a vévodí tabulce bez ztráty kytičky !!!

 

U19

Sestava |
Jerasov – Vik (K), Janouš, Lupoměský, Ježek, Křeš, Holub, Devátý, Zounek, Vávra

Realizační tým |
Benek Aleš – hlavní trenér
Dlask Jakub – vedoucí týmu

 

FTZS Liberec x Dynamo PCO České Budějovice – 6:4 (4:2)

Branky | Devátý 2, Ježek 2, Zounek, Janouš
Asistence | Holub, Janouš, Vik, Lupoměský, Křeš

 

Druhé utkání s SK Interobalem Plzeň by mělo být kontumováno v prospěch Liberce kvůli absenci soupeře. To samé se týká obou zápasů U17, kdy ani jeden ze soupeřů na turnaj nedorazil.

 

 

Hodnocení trenéra Benka:
” Do utkání jsme vstoupili lépe než Budějovice a zaslouženě jsme vedli 2:0. Potom nás Budějovice začali přehrávat. Platila na nás jednoduchá hra do pivota a soupeř měl dost šancí. Špatně jsme dostupovali hráče a nezachytávali jsme jejich pohyb. Naštěstí jsme vždy soupeři rychle odskočili a do konce utkání jsme výsledek kontrolovali.
Naše předvedená hra tentokrát nebyla ideální, ale o to více si ceníme tří bodů.”

 

 

Poslední turnaj, který naši mladící absolvují v tomto roce je na programu v neděli – 12.12. Ve SH Děkanka Praha se postaví proti Chrudimi a Bohemians. První zápas startuje v 10:50 !

 

Držte našim futsalovým nadějím palce !

tým F T Z S L

 

ZPĚT