„B“ tým – 7. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Pátek – 03.12. – 19:30 – MSH Kadaň

 

V předposledním kole letošního roku čekala na naše hráče daleká cesta do Kadaně, kde rezervu čekal souboj s místním Betisem.

Zápas se nevyvíjel už od začátku dobře. Zkušený soupeř trestal z brejků a zodpovědně bránil. Vedení Kadaně se vyšplhalo až na 4:0. Jedinou branku Liberce vsítil Franc, který měl v utkání další nespočet šancí. S výsledkem něco udělat měla hra bez branaře, kterou Liberec odehrál dobře, ale bez efektu snížení. Naopak bohužel inkasoval další branky a odvezl si ze severu Čechy vysokou prohru 1:6 !!!

 

FC Betis Kadaň x FTZS Liberec “B” – 6:1 (2:0)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (1) | Jerasov
Hráči (8) | Dvořák, Hořák, Daněk, Franc, Razák, Knobloch, Provazník (K), Patrman

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Bína Marek | asistent trenéra
Slovák Ondřej | vedoucí mužstva

 

 

Branky
Franc

Asistence
Daněk

 

 

 

Hodnocení Marka Bíny (asistent trenéra Liberce)

” Pro nás těžké utkání s velmi dobře organizovaným soupeřem, který hrál ze zabezpečené obrany a čekal na naše chyby. Za hodně nepřesností a nekoncentrovanost nás soupeř potrestal úvodem dvěma brankami. V druhém poločase jsme si vytvořili podstatně více příležitostí, ale pouze jednu jsme dokázali proměnit. Nepomohli nám ani dvě penaltové desítky za šestý a sedmý faul. I přes to bych chtěl kluky pochválit za dobře zahranou power-play na konci utkání, což je jediné pozitivum. Zaváhání musíme odčinit za 2 týdny v posledním zápase první poloviny sezony.”

 

 

Poslední letošní kolo a zároveň polovinu sezony ukončí naše rezerva na půdě doposud nejhoršího týmu tabulky – Atletica Chomutov ! Výkop utkání je plánován na sobotu – 18.12. / 18:15 / MSH Chomutov.

O tomto víkendu měl „B“ tým odehrát zápas s Čechií Slaný. Ta bohužel na poslední chvíli odstoupila ze soutěže a tak mají hráči volno.

Držte našim borcům palce !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT