„B“ tým – 5. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Neděle – 21.11. – 19:00 – SH Gymnázium Mělník

 

Pátým kolem pokračovala také DIVIZE, kdy na mělnickou půdu zavítala o tomto víkendu také naše rezerva a to s jasným cílem. Pomstít ligové Áčko, které zde v pátek padlo po tuhém boji 2:4. Sestava mělnické rezervy byla navíc posílena o hráče z „A“ týmu, kdy s páskou na ruce vyběhl proti našim borcům kanonýr Josef Gabčo.

Úvod zápasu vyšel lépe našim hráčům, kteří se chopili rychlého vedení 2:0. Během jedné minuty bylo po vedení, kdy se dvěma slepenými góly v 11té minutě Mělník na Liberec dotáhl. Do první půle vedení navýšil Razák a brankář Dlask, který se trefil do odkryté branky. Ve druhé dvacetiminutovce kralovalo na hřišti pouze jedno mužstvo. Hráči FTZS se bavili futsalem a po krásných akcích navýšili skóre až na konečných 10:3, kdy se na vstřelených brankách podíleli téměř všichni naši svěřenci !!!

 

SK Olympik Mělník „B“ x FTZS Liberec “B” – 3:10 (2:4)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (1) | Dlask
Hráči (10) | Daněk, Franc, Hejl, Hořák, Kazda, Kratochvíl, Patrmann, Provazník (K), Razák, Šorsák

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Slovák Ondřej | vedoucí mužstva

 

 

Branky a asistence
Šorsák 2+0, Provazník 2+0, Hejl 1+2, Daněk 1+1, Kazda 1+1, Dlask 1+1, Razák 1+0, Hořák 1+0, Franc 0+1

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Od začátku zápasu jsme byli koncentrovaní, hráli jsme zodpovědně dozadu a nenechali jsme se ničím rozptýlit. Soupeře jsme k ničemu moc nepouštěli a když už, tak jsme možnosti obětavě blokovali. Velké plus bylo, že jsme byli po delší době velmi produktivní v koncovce. Branky padaly po pohledných akcích. Z mého pohledu to byl doposud náš nejlepší výkon v soutěži a to i přes to, že byl soupeř posílen z ligového „A“ týmu. Vítězství si ceníme.”

 

 

Šesté kolo DIVIZE odehrají hráči opět v neděli 28.11., kdy na domácí palubovce přivítají Brandýsek. Výkop je plánován tradičně v 20:00 !

Dorazte naše hráče do haly podpořit !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT