„B“ tým – 4. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Neděle – 14.11. – 20:00 – SH ZŠ Dobiášova

 

Čtvrté soutěžní kolo přineslo Podještědské derby s Pampuchem, který v tomto ročníku zatím neztratil ani bod. Za to rezerva padla minulý týden s pražskou Bohemkou a chtěla opět nastartovat vítěznou sérii.

Úvod zápasu vyšel lépe našemu soupeři, který po první dvacetiminutovce vedl 3:2. FTZS si hru komplikoval a hledal složitá řešení. To se změnilo v poločase druhém, kdy Jakub Daněk zavel k obratu pohlednou brankou na 3:4. K němu se přidal kanonýr Matyáš Kazda, kdy oba tito hráči vstřelili po dvou brankách. Rezerva hru celkově zjednodušila a byla především produktivní. Závěrem si odnesla 3 body za přesvědčivou výhru 6:4 a ovládla tak liberecké derby !!!

 

FTZS Liberec “B” x Pampuch Liberec – 6:4 (2:3)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (2) | Plechatý & Jerasov
Hráči (12) | Daněk, Dvořák, Franc, Hejl, Hořák, Jelínek T., Kazda, Kratochvíl, Patrmann, Provazník (K), Razák, Šorsák

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Kvítek Michael | vedoucí mužstva

 

 

Branky a asistence
Kazda 2+1, Daněk 2+0, Hejl 1+0, Šorsák 1+0, Jelínek T. 0+2, Dvořák 0+1, Franc 0+1

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Do utkání jsme vstoupili velice dobře, drželi míč na svých sálovkách a hýřili pohybem. Bohužel jsme vypadli z tempa na 5-6 minut, čehož soupeř využil a trestal nás z rychlých protiútoků. K tomu jsme navíc zbytečně faulovali a byli nedisciplinovaní. Do druhé půle jsme šli s jasným cílem, utkání otočit a to se povedlo. Budu se opakovat, ale ukázali jsme opět velký charakter a já jsem na své hochy pyšný.”

 

 

Páté kolo DIVIZE odehrají hráči opět v neděli 21.11., kdy se postaví proti rezervě ligového Olympiku Mělník. Výkop je plánován na 18:00 / SH Gymnázium Mělník !

Držte hochům palce !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT