„B“ tým – 3. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Neděle – 07.11. – 20:00 – SH ZŠ Dobiášova

 

Třetím kolem pokračovala soutěž také naší rezervě, která se postavila ve SH ZŠ Dobiášova proti pražským Bohemians. Liberečtí zaspali začátek utkání, kdy si soupeře nechali odskočit až na 4:1. Aktivním napadáním si vysloužil FTZS srovnání stavu – 4:4. Bohužel pro Liberec soupeř opět využil nástřelů na zadní tyč a znovu odskočil o 2 branky. V závěrečném snažení a PP si díky Šorsákově trefě rezerva vykřesala naději na srovnání, ale poslední slovo v tomto na branky bohatém utkání si vzala opět Bohemka, která stanovila konečné skóre na 5:7.

 

FTZS Liberec “B” x Bohemians Praha 1905 – 5:7 (1:4)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (2) | Kvítek & Jerasov
Hráči (11) | Razák, Dvořák M., Kazda, Šorsák, Janouš, Hořák, Franc, Provazník (K), Hejl, Křeš, Patrmann

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Dušek Jakub | vedoucí mužstva
Slovák Ondřej | fyzio

 

 

 

Branky a asistence
Kazda 1+2, Dvořák M. 1+1, Hořák 1+0, Šorsák 1+0, 1x vlastní, Franc 0+1

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Soupeř v prvním poločase využil chyb v obraně, kdy jsme především podcenili hru na naší zadní tyči. Ve druhé půli jsme přistoupili k daleko aktivnější hře. Napadali jsme rozehrávku Bohemians, což se nám vyplatilo a stav jsme srovnali. Soupeř ve druhé půli neměl příliš šancí, ale byl nadmíru produktivní a opět nám odskočil. V závěrečné PP jsme s utkáním bohužel už nic udělat nedokázali. Kluky bych chtěl znovu pochválit za přístup, kdy věřili, že utkání mohou zvrátit i v posledních minutách. Tento tým má charakter a já věřím, že se dobře připravíme na další zápas, který zvládneme i bodově.”

 

 

Čtvrté kolo DIVIZE odehrají hráči opět v neděli 14.11., kdy se postaví v libereckém derby proti Pampuchu. Výkop je plánován na 20:00 !

Dorazte naše mladíky podpořit !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT