„A“ tým – 8. kolo 1. Futsal ligy – Sezona 2021/2022

Neděle – 24.10. – 19:00 – MSH Chrudim

 

V rámci osmého kola zavítali hráči na půdu čtrnáctinásobného mistra z Chrudimi. Jednalo se o páté po sobě jdoucí utkání s klubem z pověstné TOP 5. Liberec byl především s pražskými eS velmi blízko bodovému zisku, ale bohužel v obou případech soupeři v závěrečných minutách strhli díky power-play vítězství na svou stranu. O překvapení se tak chtěl Liberec pokusit i na východě Čech.

FTZS v první dvacetiminutovce bránil velmi pozorně, zodpovědně a vystrkoval růžky z protiútoků, kdy se mu vcelku dařilo zachytávat útoky chrudimských hráčů. O jedinou brankou prvního dějství se postaral Koudelka – 1:0

Druhý poločas byl ze strany Liberce pasivnější a domácí favorité přidali další 4 branky. Nejvýraznější výkon podal v dresu FTZS Tomáš Janáček, který mohl čestnou branku vsítit po samostatném nájezdu. Bohužel nastřelil Dudua a skóre se neměnilo – 5:0

 

FK Chrudim x FTZS Liberec – 5:0 (1:0)

 

Sestava FTZS Liberec
Brankáři (2) | Vogt & Dlask
Hráči (12) | Vobořil, Baran, Benek, Bína P. (K), Janouš, Jelínek, Janáček, Žoček, Daněk, Vik, Baláž, Díl

 

Realizační tým
Vrabec Karel | hlavní trenér
Mezei Robert | prezident klubu
Poživil Bořek vedoucí mužstva
Slovák Ondřej | fyzio

 

 

 

Branky a asistence
x

 

 

Hodnocení Karla Vrabce (trenér Liberce)

” Myslím si, že jsme odehráli slušný zápas hlavně v prvním poločase. Druhý poločas už Chrudim zvýšila obrátky a my udělali pár chyb, kterými jsme se dostávali pod tlak a z jedné takové jsme hned v první minutě druhého poločasu inkasovali a to nás zase srazilo na kolena. Jsem rád, že si takový zápas vyzkoušeli všichni hráči. Dnešní výkon je pro nás zase náznak toho, že jsme udělali dost práce a za to musím kluky pochválit.”

Hodnocení Dominika Baloga (hráč Chrudimi)

” Měli jsme pomalejší začátek, nebyli jsme v plné sestavě, máme řadu zraněných. Zároveň jsme nehráli koncentrovaně, předvedli jsme dost nepřesností a technických chyb. Po pauze se to hodně zvedlo, začali jsme presovat, zlepšili přihrávky i střelbu.”

 

 

Deváté ligové kolo čeká hráče v neděli – 31. 10., kdy přivítají na Dukle brněnský Helas. Výkop zápasu je plánován tradičně na 20:00 !

Budeme VÁS potřebovat !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT