Po roční pauze, kdy loňské mládežnické ligy přerušil COVID se opět rozběhl tréninkový cyklus našich juniorů, které čekají první ostré zápasy už za měsíc.

 

Hlavním trenérem U19 & U17 je nadále ALEŠ BENEK, jemuž budou vypomáhat jako asistenti hráči ze seniorských kádrů.

 

Aktuální složení U19 (ročníky 2002 a mladší)

(2002) | ČÁP Radek, DEVÁTÝ Michal, HEJL Tomáš, HOLUB Adam, HORČIČKA Vítězslav, JANOUŠ Kamil, JANUS Lukáš, JEŽEK Jaromír (aktuálně hráč Olympiku Mělník), JURSA Vítek, KISS Borek, KNOBLOCH Adam, KŘEŠ Jan, KULAŠIAK Dominik, MÁLEK Jan, SAMEK Jakub, VALENTA Ondřej, VIK Daniel, WEIDENTHALER Jakub, ZOUNEK Filip, ZVĚŘINA Filip

(2003) | ČECHOVIČ Štěpán, CHLÁDEK Miroslav, JERASOV Dmitrij, KAŠPAR Jan, LUPOMĚSKÝ Petr, PLECHATÝ Lukáš, PEUKER Paul, STIBOR Tomáš, ŠOLC Tadeáš, ŠŤOVÍČEK Jáchym, VOGT Michal, VYČÍTAL David

Aktuální složení U17 (ročníky 2004 a mladší)

(2004) | BENÍČEK Vojtěch, DLASK Tomáš, KARÁSEK Matěj, KOČKA Lukáš, ŠŤASTNÝ Dominik

(2006) | HAVLÍČEK Denis, JANŮ Kryštof, MALÝ Matěj, MINISTR Matyáš, NOVOTNÝ Ondřej, OLYŠAR Adam, OLYŠAR Jan, PODRAZIL Adam, POZLER Jan, PROCHÁZKA Filip, SALICH Milan, VACEK Ondřej, ZELENKA Samuel a ZÍTKO Richard

 

Ostrá utkání čekají hráče přesně za měsíc a to 13.11, kdy zavítají do Brna. Zde vám přinášíme kompletní los jednotlivých „miniturnajů“:

13.11. – SOBOTA – SH Modřice, Brno – soupeři: ŽV Brno / Nejzbach Vysoké Mýto

21.11. – NEDĚLE – MSH Jablonec n. Nisou – soupeři: Baník Chomutov / Svarog FC Teplice

05.12. – NEDĚLE – MSH Česká Lípa – soupeři: SK Interobal Plzeň / Dynamo PCO České Budějovice

12.12. – NEDĚLE – SH Děkanka, Praha – soupeři: FK Chrudim / Bohemians Praha

08.01. – SOBOTA – SH Neratovice – soupeři: SK Olympik Mělník / Rapid Ústí n. Labem

23.01. – NEDĚLE – MSH Česká Lípa – soupeři: Démoni Česká Lípa / Helas Brno / Tango Hodonín

30.01. – NEDĚLE – SH Eden, Praha – soupeři: AC Sparta Praha / SK Slavia Praha

Čtyři nejlepší týmy jednotlivých kategoriích se poperou o TITUL ve FINAL FOUR, které je naplánováno na víkend 05. – 06.02. Přesný termín a hala bude upřesněna !

 

Svěřenci trenéra Benka budou chtít navázat na velice úspěšnou sezonu 2019/2020, kdy se ročník U19 o fous neprobojoval do FINAL FOUR a ročník U17 získal historicky první mládežnický TITUL.

 

Jak hodnotí zahájení přípravy Aleš Benek a jaké jsou jeho cíle:

“ Jsem moc rád, že nám opět začíná příjemná práce s našimi mládežníky. Moc jsem se na to osobně těšil. Pro juniory to bylo dlouhé čekání, vzhledem k tomu, že během covidu se hrát futsal nemohl a celý juniorský ročník byl zrušeny jako u většiny sportů.
Většinu kluků znám z fotbalového prostředí a dorosteneckých kategorií Slovanu Liberec, což je pro náš klub strašně důležité, že tato provázanost může stále fungovat.
Těší mě, že kluci na futsal nezanevřeli během dlouhé pauzy a budeme moc navázat na předchozí práci.
Už na včerejším tréninku byla vidět chuť a spoustu zajímavých věcí. Určitě máme na čem stavět. Trénovat budeme jednou týdně. Budeme se klukům snažit vždy připravit náplň co nejpestřejší, aby je to hlavně bavilo a po každém tréninku si každý z hráčů něco odnesl. Letos budeme skládat novy tým pro kategorií U17. Bereme to jako výzvu, protože budeme chtít opět hrát o ty nejvyšší příčky. Věřím, že se povede postavit tým z mladších a začínajících kluků, které to opět bude bavit a futsal budou brát jako skvělý doplněk k fotbalu.
Do kategorie U19 se nám posunul velmi silný ročník 2002, který doplňují další nadějní hráči. V této kategorii máme všichni určitě cíl jasný. Celou soutěž vyhrát.”

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT