Štěpán Rumler v našem klubu nasbíral celkem 41 ligových startů, v nichž se 10x gólově prosadil. Bohužel jeho vytížení nebylo v letošní sezoně dle představ a tak se tento ofenzivně laděný hráč přesunul na své přání do divizního celku Pampuch Liberec, v jehož dresu se představí mimo jiné také proti naší rezervě. Pár otázek mu položil náš PR manažer Kuba Dlask:

 

1) Rume co Tě vedlo k žádosti o přestup ?

Bohužel jsem změnil práci a jsem časové vytížený natolik, že jsem nestíhal tréninky a nemohl jsem tak zabojovat o místo v sestavě, což mě mrzí.

2) Na jaký moment v dresu FTZS nejčastěji vzpomínáš ?

Je opravu těžké vybrat jeden moment. Budu s radostí vzpomínat na celé mé působení v FTZS, protože díky Snu jsem dostal příležitost zahrát si 1. Futsal ligu, nasbírat spoustu zkušenosti, které můžu zúročit dále ve futsale, protože u toho chci určitě zůstat, byť na nižší úrovni.

3) Budeš FTZS nadále sledovat a co bys mu popřál do dalších zápasů ?

Určitě budu FTZS sledovat dále a chodit na zápasy fandit, jako jsem chodil doposud. Popřál bych Snu a klukům, aby se jim na palubovce dařilo jako do teď a své dobré výkony přetavili i v co nejvíce bodů a dostali se do play-off kam rozhodne patří.

 

Rume děkujeme za Tvé služby a ať se Ti daří daří nejen na palubovce, ale také v osobním životě !

tým F T Z S L

 

ZPĚT