Loni vzniklý rezervní tým FTZS se bohužel kvůli COVIDu prvního ostrého utkání zatím nedočkal. Sezona 20-21 byla kvůli pandemii předčasně ukončena a tak hráči natěšeně vyhlíželi tu další. Dočkají se v neděli 24.10., kdy nastoupí k prvnímu kolu DIVIZE C doma proti Dobřichovicím ve SH ZŠ Dobiášova.

Hrající trenér JAKUB ŠORSÁK naplánoval hráčům měsíční přípravu, kterou odstartoval toto úterý zahajovací TJ. Měsíční přípravný blok se bude skládat ze dvou tréninků týdně. Dále Šorsákova družina odehraje 2 přátelská utkání. To první hráče čeká už tento víkend na půdě Reasu Česká Lípa.

Kádr, který bude mít Šorsák k dispozici disponuje opravdu zajímavými jmény. Objevují se v něm hráči, kteří prošli juniorskými kategoriemi FTZS. Profesionální fotbalisté, kteří díky klubovým dohodám nesmí nastupovat v náročných zápasech 1. Futsal ligy. Dále se v sestavě „B“ týmu budou určitě objevovat také nevytížení ligisté.

 

Zde je oficiální kár „B“ TÝMU:

Brankáři (2) | Kvítek & Yerasov

Hráči (14) | Bína M., Provazník, Franc, Razák, Jelínek D., Křeš, Kratochvíl, Kazda, Šorsák, Dvořák M., Dušek, Patrman, Daněk, Hořák

 

A jaká jsou úvodní slova k zahájení přípravy Jakuba Šorsáka:

“ Na začátek přípravy jsme se všichni nesmírně těšili. Na úvodní trénink jsme se sešli ve velkém počtu, za což jsem velice rád. Je vidět, že kluky futsal opravdu baví. Na všech byla vidět veliká chuť a to se ukázalo i na první TJ, která byla ve vysokém tempu. Do startu soutěže nás čeká 5 týdnů přípravy a 2 PU. Doufáme, že soutěž už nic nenaruší a že si budeme moci společně užívat futsalových momentů.“

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT